| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 13:17 Заглавие: TV AIWA TV-C201KER GORI ZA6TITNIQ CENER ZA U ZA TХО |
|
|
| КОЛЕГИ ВЕЧЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ МИ ГОРИ ЦЕНЕРА КОЙТО Е ЗАЩИТА ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО ЗА ТХО ОТ ИМПУЛСНОТО ЗАХРАНВАНЕ.СМЕНИХ КОНДЕНЗАТОРИТЕ НА ИМПУЛСНОТО И ПРЕЗАПОИХ СПОЙКИТЕ ТАМ НО ПАК СЕ ПОЛУЧАВА ПОНЯКОГА ДА ВДИГА СВРЪХНАПРЕЖЕНИЕ ЗА ДА ГОРИ ЦЕНЕРА.ИМПУЛСНОТО ЗАХРАНВАНЕ Е С STR58041 И ОПТРОН ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОГНЕ СЪС СЪВЕТ ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 12, 2004 16:46 Заглавие: Re: TV AIWA TV-C201KER GORI ZA6TITNIQ CENER ZA U ZA TХО |
|
|
| plam65 написа: | | КОЛЕГИ ВЕЧЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ МИ ГОРИ ЦЕНЕРА КОЙТО Е ЗАЩИТА ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО ЗА ТХО ОТ ИМПУЛСНОТО ЗАХРАНВАНЕ.СМЕНИХ КОНДЕНЗАТОРИТЕ НА ИМПУЛСНОТО И ПРЕЗАПОИХ СПОЙКИТЕ ТАМ НО ПАК СЕ ПОЛУЧАВА ПОНЯКОГА ДА ВДИГА СВРЪХНАПРЕЖЕНИЕ ЗА ДА ГОРИ ЦЕНЕРА.ИМПУЛСНОТО ЗАХРАНВАНЕ Е С STR58041 И ОПТРОН ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОГНЕ СЪС СЪВЕТ ? |
STR-a трябва да бъде STR54041A. Много е важно, защото друг няма да стане. Вдига напрежение когато го оставиш в режим стендбай.
Намери си точния STR и проблема ти е решен.
Успех! |
|
|
 |
hari_s71k Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 14, 2004 16:54 Заглавие: Re: TV AIWA TV-C201KER GORI ZA6TITNIQ CENER ZA U ZA TХО |
|
|
| plam65 написа: | | КОЛЕГИ ВЕЧЕ ЗА ВТОРИ ПЪТ МИ ГОРИ ЦЕНЕРА КОЙТО Е ЗАЩИТА ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО ЗА ТХО ОТ ИМПУЛСНОТО ЗАХРАНВАНЕ.СМЕНИХ КОНДЕНЗАТОРИТЕ НА ИМПУЛСНОТО И ПРЕЗАПОИХ СПОЙКИТЕ ТАМ НО ПАК СЕ ПОЛУЧАВА ПОНЯКОГА ДА ВДИГА СВРЪХНАПРЕЖЕНИЕ ЗА ДА ГОРИ ЦЕНЕРА.ИМПУЛСНОТО ЗАХРАНВАНЕ Е С STR58041 И ОПТРОН ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА.НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ПОМОГНЕ СЪС СЪВЕТ ? |
ако неможеш да си намериш str58041a използваи универсален захранващ блок къто му преподредиш намотките тои дава доста различни наприжения и струва около 15лв. аз така си реши проблемите с една AIWA T141 схемите им са същите
strе около 10лв. |
|
|
 |
|