Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам антени калифорния

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gogo100
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 7:43    Заглавие: Продавам антени калифорния Отговорете с цитат

Продавам 3 броя антени калифорния 24 dB 2,4 GHz. Антените са в отлично състояние ползвани са една година. Цена на една антена 100лв. Имам и два броя радия linksys заедно с Пиг тейл за тех ако има интерес и тях продавам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла AIM Адрес
Astor
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 20:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Малко им е множко 100 кинта на използвана 1 год антена.Имах интерес ама с тая цена ме отказваш
gogo100
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 21:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми аз гледах да е разумна цената и за мен и този който го интересувт антените и сметам, че при цена от 153.67 лв (http://www.comelsoft.com/product.php?lang=bul&title=linksys) цена от 100лв не е много, а за "използвани" наистина мога спокойно да кажа, че са нови защото не им личи, че са слагани - в перфектно състояние са. Аз си смених нета и ми пречат просто затова ги продавам.
Върнете се в началото
sheki
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Сря Юни 06, 2007 22:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз пък смЕтам, че ако антената не е лята тези пари са и много , ето лека справка.
gogo100
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 7:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Тези антени които ми показваш sheki не са оргинални а са български предполагам. Моите са оргинални калифорнии с пласмасово покритие на решетката. Сравняваш кон с кокошка маи така ми се струва. Между другото имам и една българска ако я изкаш ще ти я дам по евтино но тя върви с радиото. Very Happy
Върнете се в началото
sheki
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 18:54    Заглавие: Отговорете с цитат

не че се заяждам ама .. какво значи оригинална антена .. аз ти говоря за това

калифорния силно насочена с 25 дб усилване , лят алуминиев корпус и е чисто нова 130 лв ... при това цената е от фирма която продава доста скъпо .. не случайно чевека в предния пост ти каза че е скъпичка твоята

п.с.на мен антена не ми трябва но се движа в тая среда горе долу .
gogo100
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 19:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи последно показвам за такива като тебе sheki каде не знаят коя антена е калифорния, защото ми показваш друга ето я истинската за която говоря http://www.videomaxavs.com/bg/specifications/QLP_24.asp?PT_ID=9&view=group . Цената с ддс е тази която съм написал по горе а ти ми показваш цена 90$ ама не четеш, че има и още да се дава. И в крайна сметка след като не ти изнася просто не ти я набутвам насила. Който се интересува да пише на мейла [email protected]
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети