| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 18:13 Заглавие: Въпрос за TV Vestel |
|
|
| Намирал ли е някой такъв процесор - VESTEL19V1.0FT A14 за ТВ Vestel шаси 11AK19P5. За момента ме интересува по-скоро намира ли се, заменя ли се с нещо и ориентировъчна цена. Мерси. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 18:46 Заглавие: Re: Въпрос за TV Vestel |
|
|
| ivan1959 написа: | | Намирал ли е някой такъв процесор - VESTEL19V1.0FT A14 за ТВ Vestel шаси 11AK19P5. За момента ме интересува по-скоро намира ли се, заменя ли се с нещо и ориентировъчна цена. Мерси. |
Само от шаси..По магазините се продават непрограмирани дървета,дето за никакъв чеп не стават... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 18:48 Заглавие: Re: Въпрос за TV Vestel |
|
|
| Bojilov написа: | | Само от шаси..По магазините се продават непрограмирани дървета,дето за никакъв чеп не стават... |
Лоша работа значи.
А дали се продават някъде цели шасита от тоя тип? Въобще къде човек може да намери на добра цена ново шаси - такова или някое подобно? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 19:07 Заглавие: Re: Въпрос за TV Vestel |
|
|
| ivan1959 написа: | Лоша работа значи.
А дали се продават някъде цели шасита от тоя тип? Въобще къде човек може да намери на добра цена ново шаси - такова или някое подобно? |
Такова шаси ново няма да намериш.
Писал съм ти на ЛС. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|