|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 14, 2007 8:37 Заглавие: |
|
|
| Слагаш една POST тест карта и виждаш дали изобщо тръгва или нямаш само видео(това не е писано дотук). Ако не тръгва можеш да търсиш по веригите на "Power Good" сигнала и схемата с честотите и кварца. Ако тръгва, то проблема е във видео картата. Провери с дуга видео карта. И то провери с някоя Nvidia и в двата случая. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vstoykov Опитен потребител

|
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 07, 2007 19:08 Заглавие: |
|
|
Е,и на кого му пука,че не тръгвал от първия път? Моя компютър си е така от две години-пера му РЕСЕТ бутона и си работи като пушка.
Ти се радвай,че втора употреба си взел,и само това ти е проблема,ако нямаш надути кондензатори и захранването ти е наред-майната му-радвай се и пей! Важното е после да не се "дъни"-примерно да забива ли да се рестартира компа.
И какво по-точно ще разбереш от ПОСТ картата???Че има проблем с дъното..и какво от това???
Това,че си сменил батерията на дъното нищо не значи-КАКВА СЛОЖИ??-нова китайска или някаква стара?провери и напрежението,ако е под 2,9 волта-смени я със свястна нова
Успех _________________ Az sam |
|
|
 |
doxr Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 11, 2007 8:37 Заглавие: |
|
|
| angele написа: | Е,и на кого му пука,че не тръгвал от първия път? Моя компютър си е така от две години-пера му РЕСЕТ бутона и си работи като пушка.
Ти се радвай,че втора употреба си взел,и само това ти е проблема,ако нямаш надути кондензатори и захранването ти е наред-майната му-радвай се и пей! Важното е после да не се "дъни"-примерно да забива ли да се рестартира компа.
И какво по-точно ще разбереш от ПОСТ картата???Че има проблем с дъното..и какво от това???
Това,че си сменил батерията на дъното нищо не значи-КАКВА СЛОЖИ??-нова китайска или някаква стара?провери и напрежението,ако е под 2,9 волта-смени я със свястна нова
Успех | Така, така, angele, аз дъното го подмених - бе гаранционно и ми казаха че ми го сменят. Сложиха го в сервизчето, наредих си му наново настройки и програмки и засега си работи. САМО веднъж бе зависнал на старта, както преди, но тогава приятелката ми (бившата вече) бе пипала! Така, че надявам се тепърва да немам проблеми - да не го разнасям пак ...
Хайде, со здраве всички  _________________ Dropbox - До 16 GB свободно място за файлове: http://db.tt/aK2wrMQl |
|
|
 |
rumenzloto Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 16:49 Заглавие: |
|
|
| пробвай да пренаредиш захранващите кабели, и размени кабелите на дъното които отиват към сидитата и към харда просто им размени местата. След това пробваи кондензаторите.Чао и успех |
|
|
 |
Боян Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 21:20 Заглавие: |
|
|
| На мен на два пъти на различни компютри, се оказа недобро контактуване на процесора със цокъла. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|