Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Осцилоскопи - новите са много скъпи, старите не ги намирам
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
toltec
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам руски С1-99 ( 2x100MHz ) , PHILIPS ( 2x20 MHz ) , TEKTRONIX 2236 .Определено предпочитам да си работя с последния , но това не означава че и трите не са морално остарели .Основния недостатък на руския е , че галетите са калпави и е доста тежък .Обаче вече ми се е дощяло DSO...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Yassen
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 07, 2007 22:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
То така,ама като сметнеш от е-бей че имаш и транспортин доставки по 60лв на кило,ако полвзаш DHL примерно,щото те са най-евтини и транспорта ше ти излезе,колкото осцилоскопа,да не и вповече.

Божилов, недей така бе човек, ще изплашиш народа Very Happy пазарувал съм от e-bay (Eвропа), повечето пращат с обикновена поща. Зависи как се разбереш с човека отсреща. Доставката на 10кг. с обиконовената поща е към 60 лв. Задължителна е уговорката обаче ( немците поотбират и англииски) !!! И е хубаво да му кажеш на продавача да пише на кутията да пише "Repair parts" за да нема ядове по митниците Wink Пазара от e-bay е съвсем нормално нещо за мен от доста време насам, преди обаче пазарувах с карта на мой приятел Very Happy

ps: ей тука и тук има нещо интерсно като за начало Wink
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети