Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

HELP! Loewe PLanus 4672 Z
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 05, 2007 23:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Тва е истинското име на фирмата,само че от дълги години насам винаги телевизорите си се казват просто Loewe,щото става много дълго.Най-древните-отзад на капака пишеше Loewe-Opta а отпред само Loewe.
В Германия винаги се е считало че Льове,Мец,Банг са марки за баровци с перфектно качество и по-височки цени.
На немски думата значи ЛЪВ
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bitbig
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Botevgrad

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:47    Заглавие: Отговорете с цитат

привет отново на всички!значи за този ТВ намерих едно доста добро дистанционно,звук си имаше(говорителите бяха разкачени и за това нямаше първоначално) и всичко беше ОК!само че преди няколко дни изчезна сигнала!изобщо тунера не разпознава никакъв сигнал отзад на входа!при което го закарах на един "майстор" който ми каза че е изгорял тунера и трябва нов,но едва ли ще може да се намери за този модел ТВ!каза ми че варианта е да смени тунерите(ТВ е с два) но няма да имам PIP!съгласих се но ми се ще да знам трудно ли е наистина да се намери тунер и дали се търси по модела на ТВ самият тунер или има нещо по-особено?за тая размяна ще ми вземе 40лв......и май ще ме одруса здраво!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 8:58    Заглавие: Отговорете с цитат

bitbig написа:
съгласих се но ми се ще да знам трудно ли е наистина да се намери тунер и дали се търси по модела на ТВ самият тунер или има нещо по-особено?за тая размяна ще ми вземе 40лв......и май ще ме одруса здраво!

Нов тунер няма да намериш.Имам втора употреба,ако те интересува-пиши на ЛС.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bitbig
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Botevgrad

МнениеПуснато на: Пет Юни 08, 2007 11:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov,писах ти ЛС,ако се наложи ще ти дам и Skype и в удобно за теб време да се уточним!10х
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети