| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Сони Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 17:11 Заглавие: Sang Mp4 модел SYM 770,2GB |
|
|
И аз имам проблем със Санг,модел SYM 770,2GB
Проблема е,че не може да се свърже с УСБ-то.Като го включа към компа започва да се зарежда батерията,но иначе компа ми изобщо не го намира като устройство.Някакви предположения? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 19:21 Заглавие: |
|
|
| С каква операционна система е компютъра? Ако е с WindowsXP и няма Service Pack 2 го инсталирай (SP2). Ако и след това не го засича си пусни автоматичните ъпдейти и изтегли всички ъпдейти които ти покаже че са налични. |
|
|
 |
Сони Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 21:23 Заглавие: |
|
|
| С ХР съм.Направих му ъпдейтите,но пак не може да го намери. |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 21:28 Заглавие: |
|
|
| Сони написа: | | С ХР съм.Направих му ъпдейтите,но пак не може да го намери. |
Kaто включиш някакво друго USB устройство то разпознава ли се? Да не е така за всички такива устройства, което предполага проблем с компютъра? Опитай я тая джаджа на друг компютър. |
|
|
 |
Сони Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 08, 2007 22:12 Заглавие: |
|
|
| Разпозна други USB у-ва. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 0:23 Заглавие: |
|
|
Опитай на 98, но ако имаш драйверите на устройството за 98. Имах такъв случай, успях да го докарам до виждане под XP, и после ясно. Странно ми се видя, но така се получи! Не става въпрос за същото устройство, но и днес ми донесоха една модерна джаджа дето на диска си има определено само драйвери за 98. Карам всеки клиент който ми носи такива неща, да ми донася и диска с него. Независимо дали ми трябва или не. Не се зане кога какво ще потрябва? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Сони Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 18:28 Заглавие: |
|
|
| Днес го пробвах на друг компютър с XP SP 1.Разпозна го като unknow device,но не се появи като допълнителен диск.А и кабела на УСБ-то много се нагря. |
|
|
 |
|