|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vava Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 7:35 Заглавие: Въпрос относно Бас Каса |
|
|
Здравейте,
искам да ви попитам значи от 1 седмица търся как да си изчисля колко да е голяма бас касата, защото имам мерак да си направя.
Някой знае ли каква е формулата за изчисление и ако е знае моля ви се да ми е кажете че много искам да си направя а незнам колко да е голяма...
Ето ги характеристиките на колоната :
VKN 10270-12/370-12
Application
A low frequency loudspeaker used to be incorporated in sound-screen devices and other systems.
Description
Frame: material - steel ; covering - black
Cone: paper; covering - silver
Edge: rubber
Magnet /oxide/ size: ø110 x ø60 x 18 mm
Technical Data
Passport output : 80w
Rated impedance : 4 / 8 Ohm
Resonance frequency :40±10 Hz
Rated frequency range :40 - 5000 Hz
Typical sensitivity at 1W per 1m :88 dB
Voice coilformer (material) :aluminium
Core diameter :36,7 mm
Weight :1,8 kg.
Aко някой може да ми каже и какви да са размерите на кутията спрамо този говорител ще съм му многооооо благодарен...
Мерси предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
arto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 9:17 Заглавие: ре |
|
|
| Здравей не съм специалист,може и да бъркам, но аз бих постъпил така: Отиваш ва сайта на производителя и гледаш параметрите на говорителя. На този специално ги няма на на предния модел VKN 10270-12/370-11 , който по моя преценка е почти същия ги има и те са на следния линк http://www.vissokogovoriteli.plc.bg/products/VKN-10270-11_370-11.htm . След това се дърпаш програмата BassBox .Вкарваш параметрите вътре и тя ти изчислява кутията . |
|
|
 |
vava Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 13:27 Заглавие: |
|
|
| Да разбрах.Мерси много |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|