|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 16:25 Заглавие: |
|
|
Споко ве маан и ся кво да не се предполага че къвто software ми се даде тряя да знам да бачкам с него вии ми кате да го използвам и не ми давате упътването кам него.Все едно да ти дам колата си ама ти да нямаш книжка и да се чудиш кво да праиш с нея.Така че иска се спокойствие никой не се ражда научен!Аз туй е форума да се пита като не се знае нещо.Нима греша?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Morphadron Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 16:34 Заглавие: |
|
|
А ся като добри ора моля ми с еобясни кви са тия бобини пак ся Що за нещо са и т.н. като добри ора моля помогнете... |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 18:58 Заглавие: |
|
|
Morphadron, ти искаш да си направиш тонколони като си нямаш представа кво е говорител и кво е бобина, на тая тема може да се изпише много. аз лично съм чел томове. препоръчвам ти го и на теб. прочети тва онова пък после питай _________________ home studio |
|
|
 |
нож Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 11:15 Заглавие: bas filtri |
|
|
imam 14" govoritel i se 4udq kakva shema da mu sloja za bas filtyr
fazoviq invertor(bas reflektora ) s kakvi diametri trqbva da e sprqmo govoritelq i zavisi li i kak ot tova obema |
|
|
 |
suzunov Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 03, 2004 16:14 Заглавие: |
|
|
zdraveite, ako niakoi ima informacia ili moje da me naso4i kude da potursia - triabvat mi malko po-podrobni danni za edin govoritel
VKN 1231 B - 40 W 8 Ohm
Blagodaria predvaritelno  |
|
|
 |
ZooM Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 20:57 Заглавие: :P |
|
|
| ABE hora 4eta 4eta i nemoga da vidq kade be6e daq programa za iz4islenie na kutiite !!!!!!!!nqkoi da dade link ako moje ili dam i kaje ot kade da si q drupna!!!!az predi q imah ama se slu4i ne6tu s PC-to i ve4e q nqmam PLS pomognete mi!!!!!!!!! |
|
|
 |
Dinev Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2004 12:37 Заглавие: |
|
|
| искам да попитам имам един 8 омов бас 4 ома среда още една 8 омова среда и 8 ома пищялка.. та въпроса ми е следния искам да направя четирилентова колона та ако са свързани успоредно говорителите и са филтрирани дали ще бъде 8 ома...? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|