| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 21:26 Заглавие: |
|
|
Да , няма смисъл от спор , това което е от полза е:
-разкодирането на SE-DB2020 FLASH CID49 ,50 и51 става с бокс и пакет от логове или закупени кредити
-разкодирането на SE-DB2020 FLASH CID 52 става през сървър само и там цената наитина е над 100 лв, за съжаление, та ... не са глупости .
Що се отнася до възможностите на Cruiser , не , благодаря , ползвам SETool , а и зная всичко за Cruiser , но предлагам да не започваме тук спор -кой е по добрият бокс  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 21:46 Заглавие: |
|
|
| Очевидно, че "споровете" са излишни. Кой какво ползва и как го ползва си е негова работа. Обръщам се към longgo: Сортираите колегите от форума по населено място, изберете си един от тях, които може да ви направи телефона на прилична цена пишете му на лични и си решете проблема. |
|
|
 |
longgo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 23:13 Заглавие: |
|
|
здравейте отново...
Наистина ме смаяхте отвсякъде .. за толкова кратко.. толкова изписано..
Сега малко по сериозно. Версията е CID49 , а както писах в началото епрома е R3A016. В описанието към Cruiser-a пише че било желателно да бъде тази версия и това е тя.Със XS++ спокойно се префлашва,казвам това защото успешно се вкара друг "чист" FS , и GDFS.Поне така си помислих че ще стане от раз .. ма нямало кой да прочете .Иначе и аз мислех с разни виза карти да купувам кредити за Davinci team,Но все пак се отказах. Проблема е че тук в Габрово мисля че няма кой да го направи това,макар че не е толкoвоа скъп един Cruiser(не искам да обидя ползващите друго).Все пак ако е до 50лв е приемлива цена и дайте идея за град и сервизче за разкодиране.Имам приятели в Пловдив и София така че ако дадете координати мога да им го пратя на тях и да стане работата.
Благодаря ви предварително!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 23:24 Заглавие: |
|
|
Това се опитвах цяла вечер да обяснявам ама . Телефончето ви може бързо и евтино да се разкодира. Просто трябва да отидете в някои сервиз. София-бул. Янко сакъзов 56, ети аисикю номера на колегат ICQ# 435-350-257. За Пловдив не знам. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 7:53 Заглавие: |
|
|
@ilian_cho, друг път обяснявай по точно и ясно , а не неверни неща като: ''Вече се прави свободно този модел (без логове)'' , а след това рекламираш Cruiser+ за който сам казваш :''. И за DB2020 телефоните взима един лог ''.
И на края: ''Това се опитвах цяла вечер да обяснявам ама . Телефончето ви може бързо и евтино да се разкодира. ''
Не са така бързи и евтини нещата с DB2020 , но това ще го знаеш само ако си разкодирал поне един такъв.
с поздрав : Ba4oKiRo . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 8:04 Заглавие: |
|
|
| Очевидно водиш спор за нещо което не си го и виждал. Повтарям се :в такъв случау нямя смисъл от коментар. Приемама темета за закрита. |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 22:46 Заглавие: |
|
|
Илиянчо,ти май си видял ,ама не си разбрал.В случая бачо киро е прав.А относно Круизера-вече и кучетата не го искат,на всичкото отгоре убива и телефони...
Така,че друг път не се изказвай неподготвен.
Успех! _________________ Az sam |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 18:28 Заглавие: |
|
|
| Ако сте утрепали телефон използваики круизер, не търсете вината само в него а и в "задкруизерното устроиство". Успех и на Вас. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 19:53 Заглавие: |
|
|
Ех ,Илианчо , много си зле батко .
Я обясни по подробно какво толкова си видял , таа.. ''в такъв случау нямя смисъл от коментар'', а ние не сме видяли ?
Ти купи ли си вече Cruiser+ dongle ID 07 , и колко SE-DB2020 разкодира в Дупница, колко CID52 от тях разкодира с него ?
Все си мисля , че може и да си видял нещо което другите не сме видяли , но ти пък видя ли това? :
http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=415539
Надявам се да четеш и тук относно Cruiser+ , още повече , че това е Product Support Sections на твоя Cruiser .
Аз също ''Приемама темета за закрита''.
с поздрав : Ba4oKiRo . |
|
|
 |
longgo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 6:11 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички отзовали се.Телефона го разкодираха на доста приемлива цена,и до колкото разбрах феновете имали карта за Emma III.До колкото ми е ясно това е достъп до сервизината информация на SE.
Успех и много добре оправени GSM-и за напред  |
|
|
 |
|