| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ТониТ Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 12:59 Заглавие: Продавам дънна платка Гигабайт с повреда |
|
|
Много не разбирам от тези неща, но дънната платка е Гигабайт и беше на компютъра ми (конфигурацията бе процесор интел 1,8 Gh, нвидиа GF4 и т.н.). Започна да прави парчета да резетира РС, дадох я на ремонт и ми казаха че някакви кондензатори са за смяна, искаха доста пари, отказах се и си купих ново дъно. Та тази се въргаля в килера и ако някой я иска да даде 10 лв и ще я пратя. От Варна съм.
Може инфо на 0889551726 или мейл [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 18:35 Заглавие: |
|
|
| какъв сокет е |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 20:04 Заглавие: |
|
|
| Дай точния модел ,пращането за чия сметка ? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 12, 2007 22:31 Заглавие: |
|
|
Егати битпазара за 10 лева! Я ми а прати по Еконт с наложен платеж до офиса им в Козлодуй и да приключваме. 0887000332. Ваклин Христов _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 5:42 Заглавие: |
|
|
| Ваклине ,и аз имам доста неработещи платки -искаш ли да ти ги пратя с наложен платеж ,по 10 лева едната ? |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 9:12 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Ваклине ,и аз имам доста неработещи платки -искаш ли да ти ги пратя с наложен платеж ,по 10 лева едната ? |
И всичките ли са за кондензатори?? _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 15:23 Заглавие: |
|
|
| Ами едната беше за кондензатори ,смених ги и пак не тръгва ,като са му нищо 10 лева за котка в чувал да я бори ,тя самата платка е към 30-40 втора употреба ,така че всеки си прави сметката! А пък ако не ги ще- да се въздържа от коментари по чуждите писания и да си гледа в своята паница! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 13, 2007 22:10 Заглавие: |
|
|
Тази, както четете, си работи, но неустойчиво. Тези дето си не тръгват и май са за кондензатори мога да ги купя, но по 2 лева. Между 10 лева и 40 лева определено има разлика. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 5:58 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Тази, както четете, си работи, но неустойчиво. Тези дето си не тръгват и май са за кондензатори мога да ги купя, но по 2 лева. Между 10 лева и 40 лева определено има разлика. |
Това си е твое мнение-първо не се знае колко работи ,второ за 2 лева няма да си губя времето да ходя до пощата ,трето като туриш и пощенските разходи май не са само 10 лева и четвърто -повтарям гледай си в своята паница и не коментирай чуждите постове какъв битпазар било и т.н. Да си беше написал ,че купуваш платката и толкова ! За мен темата е приключена! |
|
|
 |
|