| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 18:56 Заглавие: |
|
|
Мисля да се разкарам за Сепултура. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 20:09 Заглавие: |
|
|
| Ще гледам да съм там на 30.06.07. и да посрещна слънцето на 01.07.07. с John Lawlton.Предполагам че така са го замислили. |
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 20:12 Заглавие: |
|
|
| ivan dimitrov написа: | | Ще гледам да съм там на 30.06.07. и да посрещна слънцето на 01.07.07. с John Lawlton.Предполагам че така са го замислили. |
Точно така е, гледах интервю с кмета на Каварна в предаването Фрактура на ММ и той каза същото. Предполагам, че стопа ще върви добре тогава, дори и нощем. _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 8:19 Заглавие: |
|
|
Там ще съм, но отвън  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 9:31 Заглавие: |
|
|
| quad написа: | | гледах предаването Фрактура на ММ . |
Ехеее имало наши хора тука  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
quad Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 15:43 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | Там ще съм, но отвън  |
Ветоятно и аз, не съм решил дали да си купувам билет, дали да съм отвън или да мина по втория начин...а до там ще има стопче със сигурност  _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 12:17 Заглавие: |
|
|
ако знаеш 2-ри, 3-ти начин, я сподели  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
quad Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 20:32 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | ако знаеш 2-ри, 3-ти начин, я сподели  |
Веднъж използвах следния номер, но изисква да си късметлия. Стоиш отстрани до мантинелите, където късат билетчетата. Оглеждаш се за изпаднал до мантинелата билет, който е скъсан не от страната на контролата, а от другата страна. Ако успееш да си набараш такъв изчакваш да почне първата песен на основната група, тогава почва скоростно влизане на стадиона и не проверяват щателно. Хващаш билетчето на края на скъсаната част, така че да не се вижда че билета вече е скъсан и подаваш на контролата изрядната част.
Друг начин, които лично не съм пробвал, но при приятели работи е да се прескача оградата. Разбрах, че удобното място е в дясно на входа. Пак се изчаква поне едната подгряваща група да е минала.
Друг вариант, които вероятно може да работи е да си намериш тениска на охраната. _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
quad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 0:17 Заглавие: |
|
|
Преди малко се връщам от първия концерт с Дио. Той естествено си беше на ниво, но барабаниста направи невероятна композиция и остави доста глави да се търкалят по земята.
Вход: без билет, без да ползвам нито един от горните начини. От тях вариант 1 вече няма как да стане, сложили са плътни мантинели и през тях не може да се вземе нищо. Ограничили са и достъпа на публиката отстрани. _________________ skype:bagybg |
|
|
 |
|