| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 3:47 Заглавие: Необходим ми е мощен атомизатор |
|
|
Навярно всички сте виждали китайските украси, в които се разстила бял "дим". Всъщност това не е дим, а механично раздробена вода. Постига се чрез ултразвуков излъчвател, поставен малко под повърхността на водата, играещ ролята на атомизатор(пулвиризатор).
Търся такова устройство или негова схема, но за голямо количество вода - да изпарява повърхност с размер 100х30 cm. Вариантът да използвам много на брой малки атомизатори до този момент е единствената реална опция. Предпочитам да намаля броя им, обаче, чрез поставяне на по-мощни единици. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 4:55 Заглавие: |
|
|
Димът като сценичен ефект се прави с вода и глицерин. По-лесно и по-ефективно. Има димови генератори за хиляди кубически метри обем. Потърси в интернет. Темата е широко застъпена. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 23:02 Заглавие: |
|
|
| Това ме заинтригува, НО... Как да търся, като не знам КАКВО търся-как се нарича, например... Някое линкче? |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 5:45 Заглавие: |
|
|
Забравих ... още търси по думата "fog machine". Като направиш нещо го пусни в два екземпляра. Ще ти платя частите. Трябва ми за търсене на протечки по гърнета и вакуумни линии. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|