| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
beili Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 05, 2007 20:45 Заглавие: Panasonic X700 |
|
|
| Nqkoi se e pravil na maistor i go e skapal.Telefona beshe na edin kolega kaza che go e zabravil na kapaka na kolata i e trugnal setil se e sled malko i se e vurnal da go vzeme i ot tam sa zapochnali problemite: purvo prekusvane na slushalkata/nego go chuvat a toi ne.V momenta tq ne raboti izobshto./posle i zumera koito izdava vsichki zvuci kato melodiite naprimer.I nakraq maistora ako moga taka da go nareka go e otvoril ne znam kakvo e pravil no sega i vunshniq displei ne raboti qvno e prekusnat nqkoi lentov kabel.Ta tova sa mu problemite na telefona ako nqkoi ima predstava kolko moje da str5uva remonta na telefona i dali si striva vuobshte da pishe.Az lichno jiveq v Burgas.Zabravih da kaja che telefona mi go dadoha bez pari da go opravq ako moga. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tigar Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 05, 2007 21:34 Заглавие: |
|
|
тук се пише на кирилица а не на маимуница. _________________ чистене на грешки на автомобили европейско производство, и автоелектроника. |
|
|
 |
beili Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 18:35 Заглавие: |
|
|
| Да наистина,извинявам се на всички ви но поста вече е написан съжелявам. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 06, 2007 21:25 Заглавие: Re: Panasonic X700 |
|
|
| beili написа: | | Nqkoi se e pravil na maistor i go e skapal.Telefona beshe na edin kolega kaza che go e zabravil na kapaka na kolata i e trugnal setil se e sled malko i se e vurnal da go vzeme i ot tam sa zapochnali problemite: purvo prekusvane na slushalkata/nego go chuvat a toi ne.V momenta tq ne raboti izobshto./posle i zumera koito izdava vsichki zvuci kato melodiite naprimer.I nakraq maistora ako moga taka da go nareka go e otvoril ne znam kakvo e pravil no sega i vunshniq displei ne raboti qvno e prekusnat nqkoi lentov kabel.Ta tova sa mu problemite na telefona ako nqkoi ima predstava kolko moje da str5uva remonta na telefona i dali si striva vuobshte da pishe.Az lichno jiveq v Burgas.Zabravih da kaja che telefona mi go dadoha bez pari da go opravq ako moga. |
Лентовия му кабел в единия край е несменяем,така че трябва да се приготвиш за цена включваща и горната платка )..предполагам около 100 лв |
|
|
 |
Lyuben Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 8:01 Заглавие: |
|
|
| труда за смяна на елементите си е много но не е невъзможно да се направи ленти без елементи има |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|