| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Avramov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 12:13 Заглавие: Схема на Велико Търново 884 |
|
|
Колеги пратети ми схема че маj много съм се омотал.Този дарак се държи сякаш му е пробила каскадата ,ама не.Разтоварих ТХО-то ,съпротивленията в захранването гледах /омовите / бостърен кондензатор ,смених и транзистора на развивката и си продължава да цвърчи. Като закача лампа последователно на тхо-то не цвърчи ама целия товар попада на лампата.Не ми се е случвало да сменявам тхо до сега ама знае ли се. Стабилизатоа на 12волта не е окъсил ама няма никои на изхода влизат 18 в. а не излиза нищо,но няма късо.
Мейла ми е [email protected] ,blagodarq wi. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 12:17 Заглавие: |
|
|
Аврамов,може би 18 в.идват на входа на стабилизатора .Ако му вдигнете изхода и не излиза нищо не виждам причина да не го смените. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 12:20 Заглавие: Re: Схема на Велико Търново 884 |
|
|
| Avramov написа: | Стабилизатоа на 12волта не е окъсил ама няма никои на изхода влизат 18 в. а не излиза нищо,но няма късо.
|
Той беше с мощен трандзистор един черен долу на дъното на платката ако не се лъжа-хванат за страничната лайсна на шасито.Дирктно го сменяй без да го мериш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 12:36 Заглавие: |
|
|
12-те волта са зависими от стъпалото за ХО. Явно ти трябва схема за да проследиш веригата. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 18:40 Заглавие: |
|
|
| А видео усилвателите провери ли И диода за 18в |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 21:35 Заглавие: |
|
|
| Извади платката на ГХО-то и увеличи G2. Трябва да тръгне на по-висока честота със свит хор. размер. Ако пак свири, сложи за проба първичната на друго ТХО, за да си сигурен, че не си пропуснал нещо при "разтоварването". Успех! |
|
|
 |
|