| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tihogr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 16:55 Заглавие: питане за готварска ел. фурна |
|
|
Печката е Snaige от тези малките с три котлона отгоре.
Преди малко я разглобих понеже единия котлон не работеше, обаче се откачиха двете главни кабелчета и не съм сигурен кой къде беше.
Ще се опитам да обясня та ако някои може да помогне. Главния кабел на захранването идват три единия от тях е хванат за корпуса на фурната та него не го мислим въпроса ми е за другите два синия и кафявия предполагам че кафявия е фазата понеже за него заедно е хванат още един кафяв, който отива за котлоните отгоре.
Има две свободни клемички
едната е на превключвателя за долу за фурната, който включва и изключва само фурната на различните му там степени, а другата е на врътката (термостата) за температурата, която е пак за фурната.
Въпроса е кой къде да сложа дано да съм бил достатъчно ясен.
Благодаря предварително.
Последната промяна е направена от tihogr на Нед Юни 17, 2007 17:14; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tihogr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 17:08 Заглавие: |
|
|
никои ли няма идея, че жената ми дава зор да прави мусака  |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 17:18 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Главния кабел на захранването идват три единия от тях е хванат за корпуса на фурната та него не го мислим | напротив,този е най-важния,а другите два няма значение кой къде ще сложиш |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 17:19 Заглавие: |
|
|
Така само с побяснения май нема да стане....
Пробвай да направиш една снимка на жиците отдолу,белким разгадаем коя къде е била. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tihogr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 17:22 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | Цитат: | | Главния кабел на захранването идват три единия от тях е хванат за корпуса на фурната та него не го мислим | напротив,този е най-важния,а другите два няма значение кой къде ще сложиш |
този захванатия е в жълт цвят. иначе дано да е така, както казваш
лошото е че нямам цифров, а пък за GSM нямам кабел и не мога да кача снимка. В краен случай ще бъде тука има тука нема къде е печката  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 17:34 Заглавие: |
|
|
| tihogr написа: | лошото е че нямам цифров, а пък за GSM нямам кабел и не мога да кача снимка. В краен случай ще бъде тука има тука нема къде е печката  |
Само да не стане "Къде е бушона"
Ако си сигурен че са само тези 2 клеми и други свободни из печката няма-значи ръгай смело.. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tihogr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 17:44 Заглавие: |
|
|
мерси аЙде пък после ще пиша дали е ял Хасан мусака
за да не пускам друга тема можете ли да ми кажете сервиз, където ремонтират компютърни захранвания? Става въпрос за един изгорял FORTRON 300W по вина на едни малки хлебарчици настанили се в него понеже пръсках и сигурно са видели голям зор иначе преди никога не ми бяха влизали в компа. Малко извън темата ама някои ако има проблем с хлебарки решението е Regent дето се използва срещу колорадски бръмбари. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 17:52 Заглавие: |
|
|
| tihogr написа: | | за да не пускам друга тема можете ли да ми кажете сервиз, където ремонтират компютърни захранвания? Става въпрос за един изгорял FORTRON 300W по вина на едни малки хлебарчици настанили се в него понеже пръсках и сигурно са видели голям зор иначе преди никога не ми бяха влизали в компа. Малко извън темата ама някои ако има проблем с хлебарки решението е Regent дето се използва срещу колорадски бръмбари. |
Смени го с ново...недей се разправя с ремонт на захранване.
Винаги съществува макар и малката вероятност захранването след ремонта да му скимне нещо и да завиши-да ти опука дъно,процесор и т.н.Най-добре си вземи ново. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
tihogr Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 17:55 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | tihogr написа: | | за да не пускам друга тема можете ли да ми кажете сервиз, където ремонтират компютърни захранвания? Става въпрос за един изгорял FORTRON 300W по вина на едни малки хлебарчици настанили се в него понеже пръсках и сигурно са видели голям зор иначе преди никога не ми бяха влизали в компа. Малко извън темата ама някои ако има проблем с хлебарки решението е Regent дето се използва срещу колорадски бръмбари. |
Смени го с ново...недей се разправя с ремонт на захранване.
Винаги съществува макар и малката вероятност захранването след ремонта да му скимне нещо и да завиши-да ти опука дъно,процесор и т.н.Най-добре си вземи ново. |
аз си купих ново, а това мислех, ако може да се оправи да ми бъде като резервно ама щом казваш може и да размисля. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 18:06 Заглавие: |
|
|
| tihogr написа: | | аз си купих ново, а това мислех, ако може да се оправи да ми бъде като резервно ама щом казваш може и да размисля. |
То зо оправянето ще се оправи-и тука има доста колеги дето чоплят такива неща,може да се обърнеш и към Hardwarebg.com ако им се занимава да го чоплят.
Но поначало ползването на отремонтирано захранване си носи риск.
Те новите па са калпави и правят бели заради кирливите китайски електролити в тях,та камо ли ремонтирано да сложиш,нищо че е Фортрон.
Както си прецениш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|