|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
UniteX Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 19, 2007 0:22 Заглавие: Проблем с стерео аудио-гнездо |
|
|
Здравейте отново, имам проблем с гнездото на плейярът си ( най-обикновен MP3 ), причината е лош контакт на един от 2та активни края или оплетката ( ширмовката ). Отварях го и ето какво има вътре . Въпросът ми е това което съм оградил с зелено на снимката има ли как да се ремонтира и ако има какъв е точно начина да се отдели от печатната платка без да се сщупи нещо. Ако знаете алтернативни решения моля споделете в тази тема
------------
Също така имам и проблем с дисплея на мп3-то. След няколко пускания се появяват чертички по него. При отварянето забелязах че връзките който се виждат на жълтата платка от лявата страна са повдигнати и това ми се стори съмнително. С SD картата на фороапарата ги притиснах и те се изравниха с останалите. Надявам се да съм решиш проблема, утре ще мога да кажа с сигурност дали е решен или нерешен. След тази процедура mp3то заработи нормално. ( По принцип ако махна батерията от него и престои няколко часа дисплея се нормализира но това не трае дълго. )
Ето точно за кое говоря
Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|