Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Разкодиране на авторадио на фирма Delco

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Mani
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Вто Юни 19, 2007 2:22    Заглавие: Разкодиране на авторадио на фирма Delco Отговорете с цитат

Има две групи по три цифри които са уникални за всеки апарат.Тези цифри ги диктувам на дилъра от където е купена колата и получавам кода.Има калкулатор но още не мога да го открия.В повечето модели няма памет.Тези апарати не са популярни в Европа но все пак ако има някой информация моля да ми сподели.Имам доста неща за транспондерите които мога да споделя.Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Юни 19, 2007 8:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Не всичко става с калкулатори.По някога има и малко хардуер и опит.А дилара защо не ти даде кода
pavlin v
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 19, 2007 9:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Беше ми минавало едно но то е с памет ако те интересува ще ти пратя дъмпа мисля че го пазя. Very Happy
Върнете се в началото
Mani
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 0:57    Заглавие: Delco Отговорете с цитат

Няма проблеми ако става въпрос за хардуер тоест мога да прочета почти всички видове памет с 8 крачета.Но ми трябва все пак и съответен BIN за модела защото кода не е в явен вид.Разкодирам касетофони от 5 години но ми трябва инфо от където да стъпя.Почти всички европейски модели ги разкодирам с калкулатор освен някой колега да не е променил BIN файла но това си личи като видя че паметта е разпоявана или четена с кабел.Имам много малко инфо за моделите на AC Delco.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 1:14    Заглавие: Re: Delco Отговорете с цитат

Mani написа:
.Разкодирам касетофони от 5 години но ми трябва инфо от където да стъпя..
Щом за 5 години не си научил къде стои кода в бин фаила значи след няколко по 5 може и това да постигнеш Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Mani
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 0:25    Заглавие: Re: Delco Отговорете с цитат

fishev написа:
Mani написа:
.Разкодирам касетофони от 5 години но ми трябва инфо от където да стъпя..
Щом за 5 години не си научил къде стои кода в бин фаила значи след няколко по 5 може и това да постигнеш Laughing

Аз каквото съм постигнал ти само може да го сънуваш.Ако нямаш какво да кажеш по темата по добре не се влючвай с тъпи остроумия.
Благодря на колегите които се отзоваха.
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Чет Юни 21, 2007 8:48    Заглавие: Re: Delco Отговорете с цитат

Mani написа:
тъпи остроумия.

Този език не е допустим за форума Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети