| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Милен Христов Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 6:54 Заглавие: Препоръчайте TV сервиз за гр.Плевен |
|
|
| Търся си сериозен TV сервиз за рамките на гр.Плевен. Разполагам с 10 бр. телевизора втора употреба внос за ремонт. Очаквам сериозни предложения! Оставяйте и телефон за връзка! Благодаря за вниманието. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 22, 2007 9:09 Заглавие: |
|
|
Горе в графа "Потребители" дай да отфилтрира колегите ,само по градове и си харесай някой-има достатъчно добри специалисти.
Колигата Филипов,колегата georgie са от там примерно... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Милен Христов Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 1:23 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Мога да ги поема, регистрирай се за да ти изпратя на P.M. координати. |
да, благодаря. Бях зад граница и сега видях поста. Изпратете ми PM или по-добре мейл на адрес: [email protected] с вашия точен адрес в града и телефон. Имам отново пътуване в Понеделник и ще е добре да се видим преди това, че ще се прибера след месец. Сред телевизорите има и два 100Hz-ови модела с голям диагонал, това проблем ли е за Вас? |
|
|
 |
|