|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kiki Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 0:43 Заглавие: Търся нещица за цифрово фото Sony cyber-shot DSC P3 |
|
|
Здравейте. Пoдариха ми цифрово фото Sony cyber-shot DSC P3 second hand. Сега обаче имам проблеми с периферията - липсва
1. Търся зарядно за батерията или съвместимо с нея зарядно (което чух, че било мисия невъзможна). До колкото разбрах то било само захраващ кабел, тъй като зареждалката си била на самата батерия. Но затова пък входа за кабела е супер странен и несъвместим със сума други Sony cyber-shot модели.
2. Ако е на разумна цена търся и батерия за него. По възможност повече от 750mAh (толкова е настоящата).
3. Търся USB кабел за прехвърляне на данни - A to mini B.
4. Търся и Memery Stick 128MB; 256MB; 512MB - евентуално second hand заради цената.
Ако някой може да предложи нещо от споменатите компоненти или да даде акъл къде да ги търся нека сподели. Ще съм благодарна.
Последната промяна е направена от kiki на Сря Дек 15, 2004 17:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 13, 2004 9:58 Заглавие: |
|
|
| А по магазините за фотоапарати провери ли? Там ги има всичките тези неща ! |
|
|
 |
kiki Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 15, 2004 17:45 Заглавие: Кои магазини? |
|
|
А в кои магазини за фотоапарати?
Аз проверих в Konrad, Pulsator, Germanos, Smart Systems, сума заложни къщи. И в Тайланд пробвах - имах такава възможност да ми проверят в един голям магазин в Тайланд за компоненти съвместими със Sony, но и там нямаше Единствено от сервиза на Sony ми предложиха дсотавка за 2 седмици, но на цени, за които по-добре нов апарат да си купя. Е, то аз, ако имах пари за нов нямаше да прая такива гимнастики. А пък в Hi-Fi в подлеза на НДК са дори по-скъпи и от Sony сервиза
P.S. Кабел си намерих |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|