| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
peralnqta Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 12:25 Заглавие: Проблеми с пералнята |
|
|
Здравейте. От бая време съм забелязал че като пера черни дрехи в пералнята после не миришат на препарата с който са прани а на нещо лошо. Тия дни махнах това в което се слага прахта за пране и видях че е мухлясало отзад. И още по лошото е че предполагам че не само там има мухъл, ами и в голяма част от водопроводна система вътре в пералнята.
Въпросът ми е как мога без я давам на техник или да я разглобявам (да не дава Господ) да се оттърва от мухъла? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 13:10 Заглавие: Re: Проблеми с пералнята |
|
|
| peralnqta написа: | Здравейте. От бая време съм забелязал че като пера черни дрехи в пералнята после не миришат на препарата с който са прани а на нещо лошо. Тия дни махнах това в което се слага прахта за пране и видях че е мухлясало отзад. И още по лошото е че предполагам че не само там има мухъл, ами и в голяма част от водопроводна система вътре в пералнята.
Въпросът ми е как мога без я давам на техник или да я разглобявам (да не дава Господ) да се оттърва от мухъла? | Kaто си смениш пералнята с НОВА На такъв въпрос получаваш адекватен отговор  |
|
|
 |
krasiorocknroll Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 16:04 Заглавие: |
|
|
Има вероятност да е изтървал семеринг,да се е напукало гумено съединение,уплътнение за смяна...Трябва да се отвори и да се огледа.
И все си мисля че пералнята не е изгоряла крушка да я смени човек с нова  _________________ http://www.bg-sonic.com/members.php?id=147 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 16:24 Заглавие: |
|
|
| krasiorocknroll написа: | Има вероятност да е изтървал семеринг,да се е напукало гумено съединение,уплътнение за смяна...Трябва да се отвори и да се огледа.
|
Да,ама най-добре от човек-специалист...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
peralnqta Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 19:13 Заглавие: Re: Проблеми с пералнята |
|
|
| fishev написа: | Kaто си смениш пералнята с НОВА На такъв въпрос получаваш адекватен отговор  |
Смени ти пералня BOSCH на 2 години ...
начи незнаете за някакъв препарат примерно...
мерси все пак за отделеното време |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 8:50 Заглавие: |
|
|
Дали няма да стане с някой препарат за съдове, ама от по- силните /cif, roli, domestos.../ и в пералнята оная гадна рокля на жената ....  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 10:40 Заглавие: |
|
|
| С белина идеално се отстранява мухъл! |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 11:39 Заглавие: |
|
|
....гуменото сУединение......-  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 19:39 Заглавие: |
|
|
Za6to imam 4uvstvoto, 4e sa vi se zalostili njakoi stari4ki 4orapki iz marku4ite kam pompata...  |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Юни 25, 2007 1:02 Заглавие: |
|
|
Има си едно просто правило/в момента няма да ти свърши работа,но след като почистиш пералнята от тази миризма,вероятно ще го спазваш/:след края на съответната програма,вратата се открехва,за да не се задържат разни неблагоухания . |
|
|
 |
|