|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bebucho Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 12:31 Заглавие: |
|
|
| Варна |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 12:47 Заглавие: |
|
|
Отстрани има четири отвора, в които се вкарва проспособлението за изваждане(скобата). Отдолу са 4 двойни странични щипки, които се притискат от приспособлението, за да освободят. Лично съм променил "физиономията" на 2 "Blaupunkt"-а, защото се мъчих да ги извадя с пирончета, пъхнати в отворите. Успехът ми дойде с третото радио, което извадих с 4 тънки отвертчици! (Скоби и до сега не съм си купил).
Възможно е да имаш проблем в захранването-подава се + на две места-за паметта и за основното захранване. Обикновено захранването е +15(ток след контакт), а паметта +30 (ток преди контакт). Отзад има гнездо с предпазител. Виж дали предпазителят е наред. Не знам точно кой е моделът, но за повечето предпазителят е 3,14А.
Ако е с LCD, възможно е да е изгоряла лампата за осветяване му. А звук не чуваш... хм... изгоряло крайно стъпало, говорители или прекъснат кабел между тях. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 13:38 Заглавие: |
|
|
| emil74 написа: | Отстрани има четири отвора, в които се вкарва проспособлението за изваждане(скобата). Отдолу са 4 двойни странични щипки, които се притискат от приспособлението, за да освободят. Лично съм променил "физиономията" на 2 "Blaupunkt"-а, защото се мъчих да ги извадя с пирончета, пъхнати в отворите. Успехът ми дойде с третото радио, което извадих с 4 тънки отвертчици! (Скоби и до сега не съм си купил).
Възможно е да имаш проблем в захранването-подава се + на две места-за паметта и за основното захранване. Обикновено захранването е +15(ток след контакт), а паметта +30 (ток преди контакт). Отзад има гнездо с предпазител. Виж дали предпазителят е наред. Не знам точно кой е моделът, но за повечето предпазителят е 3,14А.
Ако е с LCD, възможно е да е изгоряла лампата за осветяване му. А звук не чуваш... хм... изгоряло крайно стъпало, говорители или прекъснат кабел между тях. |
Стига сте давали съвети за нещо което не знаете какво е. Това е касетофон на опел с външен дисплей и откъде го измисли това 3.14А .От първия пост се разбира че питащия няма напредстава от тази материя така че по добре на сервиз. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 14:31 Заглавие: |
|
|
| Ситуацията е следната първи вариант радиото си има дисплей ,който задължително не работи.Звук не чуваш защото е кодирано и човекът от който си купил колата не е могъл да прежали 15-20лв. да го разкодира.Втори вариант ползва дисплея на колата който също може да не работи по ред причини,а за звука същото като при първият вариант.Да разгледаме следната ситуация извадил си радиото о.к и по нататък какво ще го разкодираш ли,имаш ли идея къде да търсиш захранването.Изглежда работата се свежда до сервиз и куп пари. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 14:45 Заглавие: |
|
|
| bebucho написа: | | Не ми се ходи в сервиз,че за тая простотия ей така за нищото ще ми вземат луди пари. |
Да призова всички колеги,които пишат в темата,щото я наблюдавам от сумати време но си правя пас и гледам сеира...
Идва някойси от нейдеси и решава че ние дето работим и ремонтираме
eлектроника-правим "нищо" и вземаме "луди пари" за това "нищо".Или както викаше Веско Дилов-"бързи пари".Демек с 2 думи-изплюва ни се в лицето.Обаче вие продължавате да му давате съвети...
Абе вие за думичката достойнство да сте чували? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 18:56 Заглавие: |
|
|
Този пост ми прилича на "СТАНА МИ ОНАЗИ РАБОТА,МА НЕ ЗНАЯ КЪДЕ-И-КАК-ДА-ГО-НАБУТАМ...ДАЛИ-НЯМА-НЯКОЙ-ТУКА-ДА-МИ-СВЪРШИ-ЧЕРНАТА-РАБОТА?иначе МНОГО-МИ-СЕ -ИСКА-ДА-ВЛЕЗЕ-АМА-БЕЗ-ДА-ДАВАМ-ПАРИ! КАК-ДА-СТАНЕ?
може ли някой да ми помогне???
Успехи! _________________ Az sam |
|
|
 |
bebucho Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 22:20 Заглавие: |
|
|
| Определено този форум няма да го отворя никога повече!Извинявам се за главоболията, които съм създал и за изгубеното Ви време, което сте отделили, за да напишете няколко реда.Жалко за хората, които все пак искат да помогнат с това, което знаят!Сега, като се замисля, незнам защо изобщо написах това! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 23, 2007 22:50 Заглавие: |
|
|
bebucho последното мнение на angele е прекалено ( и се чудих по едно време дали да не го затрия) но при положение, че си написал това:
| bebucho написа: | | ...Не ми се ходи в сервиз,че за тая простотия ей така за нищото ще ми вземат луди пари....! | почти в началото на темата се отказах.
След като за теб чуждия труд, четене и знания е простотия - за какво да си говорим повече?
Значи МОЖЕШ и ЗНАЕШ, ами справи се с проблема сам - що пишеш по форумите?
Хората ти помогнаха много повече отколкото заслужаваш, а това че за теб не е достатъчно - проблема е друг.
А от това | bebucho написа: | | Определено този форум няма да го отворя никога повече! | този форум определено няма нищо да загуби, така че подобни "заплахи" са меко казано - смешни и определено не си първия. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 24, 2007 10:42 Заглавие: |
|
|
| bebucho написа: | | Определено този форум няма да го отворя никога повече!Извинявам се за главоболията, които съм създал и за изгубеното Ви време, което сте отделили, за да напишете няколко реда.Жалко за хората, които все пак искат да помогнат с това, което знаят!Сега, като се замисля, незнам защо изобщо написах това! |
Момче,уважавай чуждия труд-много често той е плод на много четене,учене и безсънни нощи,ако искаш да уважават и твоя собствен труд и теб самия като човек...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|