|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 10:17 Заглавие: Canon i250 |
|
|
Колеги имам проблем с принтер Canon i 250,парвоначално ми показва6е гре6ки че не6то е било пална много патрона "мастилницата",и не ми позвуляваше на принтирам,след няколко опита спря тотално,все едно че няма захранване,проверих захранването,поогледах дали няма не6то прекаснато,но ми направи впечетление 4е единия 4ип които е от към USB входа загрява!,но не показва никакав признак 4е има напрежение,за да свети някои светодиот и така на натак,даите саветче.
Ако някои има слемата на него га ми я прати,6те съм му благодарен,благодаря предварително  _________________ Всичко е в тока  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 23:05 Заглавие: |
|
|
| californieca написа: | Колеги имам проблем с принтер Canon i 250,парвоначално ми показва6е гре6ки че не6то е било пална много патрона "мастилницата",и не ми позвуляваше на принтирам,след няколко опита спря тотално,все едно че няма захранване,проверих захранването,поогледах дали няма не6то прекаснато,но ми направи впечетление 4е единия 4ип които е от към USB входа загрява!,но не показва никакав признак 4е има напрежение,за да свети някои светодиот и така на натак,даите саветче.
Ако някои има слемата на него га ми я прати,6те съм му благодарен,благодаря предварително  |
Между 25 и 30 правописни грешки.....
Вие колко преброихте?  _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 10:23 Заглавие: |
|
|
| bobykafe написа: | | californieca написа: | Колеги имам проблем с принтер Canon i 250,парвоначално ми показва6е гре6ки че не6то е било пална много патрона "мастилницата",и не ми позвуляваше на принтирам,след няколко опита спря тотално,все едно че няма захранване,проверих захранването,поогледах дали няма не6то прекаснато,но ми направи впечетление 4е единия 4ип които е от към USB входа загрява!,но не показва никакав признак 4е има напрежение,за да свети някои светодиот и така на натак,даите саветче.
Ако някои има слемата на него га ми я прати,6те съм му благодарен,благодаря предварително  |
Между 25 и 30 правописни грешки.....
Вие колко преброихте?  |
Все пак някои можели да отговори на въпросчето ми? _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 17:24 Заглавие: |
|
|
Колеги твърде е вероятно компютъра от който пиша
да е заразен с вируси!!!
По вероятно ти дава че е пълна "waste ink" каквото и да беше
Пращам файлче, ПРОВЕРИ ГО ЗА ВИРУСИ!!!!! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|