| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TNN Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 27, 2007 19:34 Заглавие: Радио управление |
|
|
| Първо да се извиня че пускам тази тема след като има подобна, но моя случай е малко по - различен. Аз търся схема с помоща на която да управлявам 10 релета. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 14:06 Заглавие: Re: Радио управление |
|
|
| TNN написа: | | Първо да се извиня че пускам тази тема след като има подобна, но моя случай е малко по - различен. Аз търся схема с помоща на която да управлявам 10 релета. |
За какво разстояние иде реч? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 21:57 Заглавие: |
|
|
| До 200м |
|
|
 |
nophelet Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 22:49 Заглавие: Re: Радио управление |
|
|
| TNN написа: | | Първо да се извиня че пускам тази тема след като има подобна, но моя случай е малко по - различен. Аз търся схема с помоща на която да управлявам 10 релета. |
Има една серия радиотелефони Аудиолайн, които заляха пазара преди няколко години, като внесени втора употреба- работят на 900 Mhz- и при тестове на пряка видимост съм постигал 300 метра. Та- на въпроса- всеки такъв апарат има DTMF предавател 12 символа 0- 9 и * и #, слагаш си на изхода MT8870 и получаваш дванадесет команди.
Още повече, че включването от слушалката към майката е с обмяна на многосимволен код- така че грешките от странични влияния са сведени практически до 0.  _________________
 |
|
|
 |
|