| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
okli Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 21:09 Заглавие: ARTronic впечетления?! |
|
|
Здравейте, какво ще кажете за тези UPS-и ARTronic производство от съседна турция, някой има ли впечетления от тях как са освен че са на добри цени как са вършат ли работа?
Питам защото съм се прял на един 15kvA (15000VA), от фирмата твърдят че ще ми вършат работа и не са по лоши от другите предлагани на нашия пазар, говоря за UPS-и от този ценови клас.
Ако някой има наблюдения моля да сподели, благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
okli Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 14, 2007 23:38 Заглавие: |
|
|
23 компютъра и няколко слаботокови системи (видеонаблюдение, контрол на достъпа и т.н.).
Та впечетления от марката? |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 12:01 Заглавие: |
|
|
| okli написа: | 23 компютъра и няколко слаботокови системи (видеонаблюдение, контрол на достъпа и т.н.).
Та впечетления от марката? |
В ямболската кабелна телевизия има един такъв турски UPS който от нов вкарва смущения в няколко от каналите на кабелната, иначе на компютрите не се отразява. Със сигурност турските неща са за предпочитане пред китайските, но явно не са доизпипани. Това е моето лично мнение. |
|
|
 |
logout Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 15, 2007 14:26 Заглавие: |
|
|
Ми аз преди време си купих такава марка от Jar Computers. 600VA. След като компютърът ми взе да се рестартира по-често с него, отколкото без него, го разкарах и сега го ползвам само да гледам телевизия, когато няма ток (на 7" TFT за кола). Не знам, може по-скъпите модели да са по-читави...
П.П. В работата съм с APC и за година и половина нито един токов удар/пропадане на напрежението не са успели да ми ресетнат машината. |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 22:07 Заглавие: |
|
|
Това са възможно най-евтините UPS ,какво очакваш от него? _________________ Az sam |
|
|
 |
|