| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 22:17 Заглавие: DVD Crown DP-4333 |
|
|
| Това DVD е глътнало кофти software и е ритнало камбаната. Донесоха ми го с едно CD, благодарение на което DVD-то е оцелявало след няколко "подобрения". След поредния "ъпгрейт" от нета, обаче е угаснал дисплея, не вкарва и не върти диска. Процесора е Vibratto II ES6688FA F483 TTWDQ39552A. Нямам програматор за flash-a. На диска има CROWN ROM File 1024K. Има еднo smd 24WC02, което мога да запиша. Въпроса ми е има ли смисъл или да не си губя времето? Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 28, 2007 22:29 Заглавие: |
|
|
Ами не знам колкото ти се занимава? Може да програмираш флаша на друго DVD със ZORAN процесор или MTK. Ама си е отпояване и запояване. Няма да се оправи от 2402, след като са се постарали да съсипят информацията без да знаят какъв диск поставят. С ИНФО ОТ ИНТЕРНЕТ Файла на диска е истински. Става за оправяне. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 5:37 Заглавие: |
|
|
| Какъв е чипа на флаша ? |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 8:42 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | ...Може да програмираш флаша на друго DVD със ZORAN процесор или MTK. Ама си е отпояване и запояване... | Това е добра идея, но не е сигурно дали ще завърти диска и дали омазания flash няма да блокира и другия процесор. Надявах се да има някакъв по-лесен начин за RESET или зареждане без много разпояване и запояване. | ELP написа: | | Какъв е чипа на флаша ? | Чипа е 39VF088 70 4C-EK. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 13:59 Заглавие: |
|
|
| За съжаление Вилема не го поддържа ,иначе щях да ти предложа да го запиша. |
|