| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sotirov12j Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
krasiorocknroll Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 19:39 Заглавие: |
|
|
Си ди плеара би трябвало да се продава с букса от която излизат кабели освен ако е купуван на старо.Не съм виждал преходник от единия модел към другия.Често свързвам плеари и се налага да отрязвам кабелите
http://www.5-uglov.ru/view_model.php?id=2091 И в други руски сайтове има повече информация ,но е нужно време. _________________ http://www.bg-sonic.com/members.php?id=147
Последната промяна е направена от krasiorocknroll на Вто Юли 03, 2007 15:01; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
sotirov12j Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 19:59 Заглавие: |
|
|
да-втора рък аго взех и пича не ми даде кабели
значи казваш варианта с преходи едва ли ще е възможен
б*си,а ако ги срежа как да резбера кое за къде е-ако пиша на JVC дали ще могат да помогнат?
Благодаря! _________________
 |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 20:12 Заглавие: |
|
|
| Пообиколи малко магазините, по принцип съм виждал такива преходници. Кабелите ги режи само в краен случай. Ако не намериш преходник то пробвай да си намериш поне буксата към сд-то. Мисля че имаше модели на сони със същата букса /към сд-то/. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 20:16 Заглавие: |
|
|
| sotirov12j написа: | ...значи казваш варианта с преходи едва ли ще е възможен |
Какво означава "преходи"
Според мен - кабела от единия куплунг да отиде на точното място на другия, а как ще стане това е въпрос на техника, сръчност и познания на този който го прави (когато това е възможно разбира се). Когато видя подобно вандалско отношение винаги се чудя колко му е акъла на този който го е правил и защо? Като срежеш - какво се променя?
| sotirov12j написа: | | . ..б*си,а ако ги срежа как да резбера кое за къде е-ако пиша на JVC дали ще могат да помогнат? |
На първия въпрос - потърси човек който знае какво прави (или смени този който е, ако има такъв).
На втория въпрос - бъди сигурен, че никой няма да ти обърне внимание, дори и да знаеш къде и как да пишеш. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 20:29 Заглавие: |
|
|
Под "преходи" разбирам това,което и ти,но ти като мосък мислиш как само да го направиш,а аз като аматьор искам да намеря "преход' в магазина
надявам се да намеря в нета кое какво е при оригиналното радио и схема на изводите на JVC-то.
иначе човек,който да свърши работа има и 10-те лева,които иска не са проблем.но искам аз сам да си го монтирам-човърка ме от вътре
 |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 02, 2007 21:12 Заглавие: |
|
|
| sotirov12j написа: | Под "преходи" разбирам това.....искам да намеря "преход' в магазина
надявам се да намеря в нета кое какво е при оригиналното радио и схема на изводите на JVC-то. |
Защо ще е трудно да намериш преход в магазина точно за твоя случай - бих могъл да ти обясня, но май не си заслужава....
Схемата на изводите на JVC-то вече си я дал, така че ти остава другата част.
В първия си пост попита:
| sotirov12j написа: | | Един приятел ми каза,че може и направо да отрежа кабелите и да слагам нови?Вие какво бихте направили в този случай-режете и ползвате клеми или |
Това което написах в предния си пост беше отговор именно на това, че лично аз не разбирам подобно "джелатско" отношение.
Така че дерзай, остава ти да намериш или инсталацията на Брава-та или схемичката на оригиналното радио (подобна на тази която си дал).
Успех ти желая и дано някой друг да има повече търпение в общуването с теб. |
|
|
 |
iv93 Нов потребител

|
|
|
 |
|