| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 30, 2007 7:19 Заглавие: Продават ли се кабелни усилватели? |
|
|
Колеги, продават ли се някъде усилватели за сигнала от кабелната TV? Идеята ми е да си усиля сигнала, понеже съм го разделил със сплитери няколко пъти и е с намалено ниво. И ако има някъде горе долу и цена кажете. Мерси. _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 30, 2007 9:56 Заглавие: |
|
|
търси нещо на "Хиршман" пък било то и втора употреба.
Новите китайци дето ги продават бачкат сравнително зле,а на всичкото отгоре и повечето не са предвидени за нон стоп работа и след 2-3 месеца изгаря мрежовия траф... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юни 30, 2007 20:58 Заглавие: |
|
|
http://www.tpetrov.com/ImagesTE/JPG/8630.jpg -перфектен,лично съм го пробвал,захрани 16 телевизора,които работеха едновременно. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 22:36 Заглавие: Продавам усилвател за телевизионен сигнал - 100 долара |
|
|
| Продавам усилвател за телевизионен сигнал - австрийско производство. Захранване - 220 V. Платил съм 100 долара. Работил е две години, когато нямаше кабеларки - проверен. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 04, 2007 8:47 Заглавие: Re: Продавам усилвател за телевизионен сигнал - 100 долара |
|
|
| Anonymous написа: | | Продавам усилвател за телевизионен сигнал - австрийско производство. Захранване - 220 V. Платил съм 100 долара. Работил е две години, когато нямаше кабеларки - проверен. |
с тая цена 100 долара направо изби рибата с атомни бомби...
услилватели Хиршман,Сименс ги вземам от тия де карат уреди 2ра употреба по 5-10лв...
те за 20-30лв има по магазините чисто нови антени с антенен усивател и моторче с управление,та да си ги връткаш долу от стаята доде зяпаш телевизия. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
|
|
 |
Стъни Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 10:54 Заглавие: |
|
|
Аз например си направих широколентов усилвател по една схемичка от "Радио телевизия електроника" и работи перфектно в обхвата 40-850 MHz. Модифицирах го с две входни и три изходни стъпала с BFR91, без излишни филтри и прочие. В къщи имам изградена кабелна мрежичка, кабелната телевизия на единия вход, на другия модулиран ВЧ (видео, аудио) сигнал на 2 канал от TV_OUT на компютъра. Така си гледам и филми от компа във всички стаи с дигитално качество. Майката му е да предотвратиш самовъзбуждане и паразитни честоти, но като спазиш правилата за ВЧ изработка на платката и монтаж на елементите тръгва без проблеми даже и без стабилизирано захранване (24 волта).
Иначе качествения усилвател е и по скъп.
Ако някой се интересува от схемичката мога да я заснема и да му я пратя. |
|
|
 |
|