|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naka76 Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 0:46 Заглавие: Моля помогнете! |
|
|
Здравейте, имам един проблем.
Нуждая се от светодиодните кодове за грешки на климатици HITACHI и по-специално за модел RAC14CH2. Предполагам, че са универсални за повечето модели на тази марка, така че, дори и да не съвпада модела ще са ми от полза.
Благодаря предварително!!! _________________ CAR AUDIO DESIGN |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chenkete Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 16:45 Заглавие: |
|
|
Неискам да те разочаровам но мисля че дори и някой да ги има няма да ги даде. В момнета куцо и съкато монтира климатици а за ремонта всеки вдига рамене. Направо казано говорим за пари. Аз също съм заинтересован от това от чисто любопитство. Не се занимавам с такава техника. Дано все пак се намери някой който да ти помогне.
Успех |
|
|
 |
naka76 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2004 22:29 Заглавие: |
|
|
Прав си донякъде, сервизната информация наистина е кът, а повечето си мислят, че ще им "изядеш хляба". Но надявам се в този форум да не е така. В този ред на мисли, ще подходя и по друг начин, а именно , в замяна предлагам информация за Хаер, Самсунг, Панасоник. И не само в замяна, а на всеки на които му потрябва, все пак трябва да си помагаме, иначе това тука вече няма да е ФОРУМ, а ще се превърне в битак. _________________ CAR AUDIO DESIGN |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|