| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 17:08 Заглавие: Заключен телефон |
|
|
Здравейте на всички които не са по морето в тия жеги. Имам следното питане онзи ден купих на баща ми един телефон Саджем 210Х, но е заключен да работи само към Мтел има ли възможност да се отключи с някакъв код или трябва да го нося в сервиз зада ми го оправят.
Благодаря предварително на всички които изкажат мнение. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 18:33 Заглавие: |
|
|
| В сервиз... |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 22:35 Заглавие: |
|
|
Бих казал - не в всеки сервиз е възможно разкодирането на Sagem My210x , а и цената ще е определено над 50 лв. или 100лв.
Защо не навсякъде и защо толкоз ?
Защото, за да се разкодира , трябва да се свали flash чипа , който е залят с смола.Изчита се записът с програматор: UP1024 . Трябва да имате Sagem DD бокс , за да изпратите изчетения запис на колегите от Варна , които поддържат Sagem DD , от тях ще получите кода за разкодиране. Следва да се монтира flash чипа на платката , и ако светне апарата , вкарва се кода. За целта са необходими умения за демонтаж и монтаж на заляти чипове ,SagemDD бокс и програматор UP1024 . |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 21:32 Заглавие: |
|
|
Благодаря за отзивчивостта момчета. Явно тати ще си го кара така телефона. Нищо че е на Мтел.
Хайде със здраве и леки ремонти. _________________ Няма нищо по хубаво от лошото време. |
|
|
 |
|