| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 23:23 Заглавие: КАДРОВА В SONY KV-2184MT |
|
|
SONY KV-2184MT при смяна на канал или светъл сюжет разклаща по кадри и се успокоява след 4 или 5 секунди. mPC 1488H в режим всички напрежения в норма захранване стабилно вторични от ТХО стабилни.Електролити заменяни.Ефекта е като чели се опитва да излезе от синхро по кадри.Ефекта изчезва при махнат 3.3 мкф С512 по схема танталов който е RC група със R518 5.6к във регулатора за верт. размер RV503 На какво се дължи този ефект и защо е стабилно без кондензатора който по принцип е изправен. Благодаря  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 23:52 Заглавие: |
|
|
probai da zmeni6 RV503 ili niakoi drug element v tazi veriga. tozi efekt mi se e polu4aval kogato bes da ogedam na miastoto na C0.47mf slojih 47mf proveri i drugite kondenzatori dali sa kato po schema ako ima6 takava ako niama6 pi6i moje da namrim _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 16, 2004 23:59 Заглавие: сони |
|
|
| имаш студена спойка |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 8:58 Заглавие: |
|
|
Телевизора не е ли с една отделна платка за телетекст? _________________ Димитър |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 9:09 Заглавие: |
|
|
Схема имам снощи късно го прегледах набързо но нямам спомен да има телетест .Днес ще го огледам по обстойно някакви други идеи ???
Според мен тази верига или обратна връзка ако можем да я наречем нещо разбалансира задаващия генератор а той е във големия СХА1213 Нищо не ми пречи да го оставя без кондензатора или да го намаля например на 1 мкф но ми се ще да хвана причината а не да се боря със следствието.Други забележки в работата му няма за годините си кинескопа е в отлично здраве и освен около кадровата другаде поялник не е пипал  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2004 10:06 Заглавие: |
|
|
Да МЧУ е в отделен модул но такъв ефект дали е възможен от проблеми там ???Ще трябва да го видя дали го прави по AV но според мен едва ли ??? _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|