|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Стенли Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 12:53 Заглавие: Продавам монитор DELL P990, 19", тринитрон за 30 лв. |
|
|
Монитора работи много добре, има само малко цветно петно в ляво, долу. Казват че е намагнитен. Продавам го защото си купих LCD.
Може и на части, не пречи да се разфасова.
Обявата важи за Варна, доста е тежък и не мога да го мъкна. Пък и само ми заема място. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 13:04 Заглавие: Re: Продавам монитор DELL P990, 19", тринитрон за 30 лв |
|
|
| Стенли написа: | Монитора работи много добре, има само малко цветно петно в ляво, долу. Казват че е намагнитен. Продавам го защото си купих LCD.
Обявата важи за Варна, доста е тежък и не мога да го мъкна. Пък и само ми заема място. |
да бе да намагнитен....и ти не знаеш как да дадеш degaus...то е много сложна процедура.....кажи си го просто че маската на кинескопа е капут и който иска да дава 30лв в тоя му вид....тяи без тва цената е символична.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Стенли Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 15:37 Заглавие: |
|
|
| Може и така да е както казваш маска-каска, по скоро искам да се отърва от него защото е обемен и тежък. Може на някого да му трябва, няма лошо. Иначе и кофата за боклука е близо. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 06, 2007 16:50 Заглавие: |
|
|
Ако остане до понеделник ще го взема - не бързайте да го обезкостявате . |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 08, 2007 14:20 Заглавие: Re: Продавам монитор DELL P990, 19", тринитрон за 30 лв |
|
|
| Стенли написа: | Монитора работи много добре, има само малко цветно петно в ляво, долу. Казват че е намагнитен. Продавам го защото си купих LCD.
колко му искаш на шасито?
пиши ПМ. |
|
|
 |
Стенли Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 09, 2007 11:38 Заглавие: |
|
|
| ivan dimitrov гледам си от Варна. Ако проявяваш интерес обади ми се на 0889551726. |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 5:51 Заглавие: |
|
|
Продаден ли е вече  |
|
|
 |
Стенли Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 14:34 Заглавие: |
|
|
ivan dimitrov от Варна си го заяви и щеше да се обажда в четвъртък, но не се обади. Друг искаше само шасито, но аз не мога да го разглобя, давам го цял както си е.
Така че който го иска да заповяда, само не знам как ще го вземеш за Горна Оряховица. Да го пращам и дума да не става, тежи доста и пратката ще ми излезе по вече от тези 30 лв. Пък и да се праща, с какво???? |
|
|
 |
Стенли Гост
|
Пуснато на: Нед Авг 19, 2007 16:05 Заглавие: |
|
|
Уж един щеше да идва да го взема.
Вече го давам за 25 лв. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|