Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

RQ: Помогнете ми да се регистрирам в този руски форум ...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юли 10, 2007 1:29    Заглавие: RQ: Помогнете ми да се регистрирам в този руски форум ... Отговорете с цитат

_http://www.nowa.cc/index.php
това е форума. Лошото е, че има едни правила, които трябва да се прочетат и после да се отговори на едни въпроси. Ако не отговориш правилно, не те пуска да се регистрираш. Явно се досещате, че руския ми е проблема - къде разбрал, къде не ...
Хайде мерси за помощта. Oчаквам:
Имя
Пароль
Embarassed

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 10, 2007 7:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Лошото е, че има едни правила, които трябва да се прочетат и после да се отговори на едни въпроси.

Те пък едни въпроси Smile
Отговори:
1-2
2-4
3-2
4-4
5-1
Дано останалото съдържание на форума в който искаш да се регистрираш е по-смислено.
Но при това
Цитат:
Явно се досещате, че руския ми е проблема - къде разбрал, къде не ...
дали си струва напъна Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 10, 2007 9:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Регистрирах се безпроблемно,теста го минах...Сайта според мене е правен с основната цел някой руски тъпак с психични отклонения да си избие комплексите в интернет.Аутсайдери в живота се пъчат че имали някакви права в някакъв форум,и някой щели да го пуснат да се регистрира,а друг не-е па боли ме ....-даже ше си го преместа в другия крачол...
Типично за форуми в които огромната част поттребители е под 13години или поне имат мисленето на такива...
Ако не минеш теста с тъпите и безсмислени въпроси-няма регистрация...
Ако нямаш едиколко си бройка постове-не можеш да влизаш в тия раздели...
Ако пишеш некомпетентни работи-ще те трият.
Ако пишеш малко-ще ти изтрият акаунта...
Забранено е да даваш линкове...
Забранено е да си слагаш еди ква си чертичка или чуденка във ника..
Забранено е ника да ти е безсмислен.
Има и още купища безсмислени забрани...
И тъпизми като тоя-.
Цитат:
Скрытый текст требуется (40 сообщение(ий), сейчас у вас 0):
Извините, у вас недостаточно прав на просмотр данного текста.

По същата логика можеш да влезеш при озверелите тинейджъри в IRC-някой пъпчив пубер ще ти даде бан щото му не харесва ника ти,щото даскала му е писал 2 или щото днеска е нервен,че майка му го е набарала в банята как си лющи чекии и му е напрала шамарите или по някаква друга незнайна причина....
Де да знам-на мене не ми допадат такива детински сбирщини и общества.
Meglio soli che mal accompagnati-Самотата е за предпочитане пред лошата компания
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 10, 2007 10:11    Заглавие: Отговорете с цитат

RC, благодаря за отговорите. Това, че не сам на ти с руския не мисля, че трябва да е пречка за моето осведомление. Благодаря и на божилов за обясненията, въпреки, че ми се струва, че се е престарал малко. Критиката бе много голяма по отношение на форума, затова се налага да кажа защо ми е необходимо да се регистрирам - за да изтегля няколко книжки от раздела " Електронни Книги". Чао.

Въпреки всичко ми изписва "Не е разрешена регистрация"...

Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 10, 2007 10:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Е ами с това да беше започнал-електронни книги.
Има купища нормални сайтове в които никой няма да те тормози с такива неизпълними условия,диктатура и терор-
http://publ.lib.ru/publib.html

www.nehudlit.ru

http://dmitriks.narod.ru/books/books.html

http://librus.ru/

http://lib.prometey.org/

http://natahaus.ru/

http://umup.narod.ru/

http://lib.chistopol.net/

http://library.espec.ws/

Те и без това книгите от цитирания форум-оттам са взимани.Това което цитирам са големите сайтове за ебуукс,които захранват всичко останало в руското интернет пространство.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Robin
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 10, 2007 14:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Извън темата...

Чарли,
виж си личните съобщения, моля те. Знам че може и да ти досаждам, но предпочитам да съм сигурен че си ги видял.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юли 10, 2007 18:02    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако все пак не можеш да си намериш книгите по линковете горе-кажи кои са-аз ще ти ги сваля и ще ти ги пратя по мейла.
Прерових доста книжки там-нищо интересно и нищо,което да го няма на още куп места в руското интернет прострастство.Доста от книжките както са там-дори не са си поиграли да махнат от заглавието на файла името,на natahaus.ru откъдето са дърпани....
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 11, 2007 0:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Robin, отдавна не съм влизал във форума и затова не съм видял съобщенията ти. Даже не си спомням, че съм отговарял на тема с такова съдържание. Ще измислим нещо, за да получиш информацията. Само трябва да видим как сме със свободното време. Пращам PM с моите координати.
Божилов, благодаря за линковете. Повечето от тях ги имам във фейворитс-а. Не вършат работа, понеже тематиката е коренно различна от тази на форума. Просто реших, че тук има отзижчиви хора, които винаги са ми помагали. Пращам ти PM, та търсената от мен информация.

И все пак ми е интересно зашо не ме пуска да си направя регистрация. Явно само руски IP-та могат да правят това!

Върнете се в началото
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 11, 2007 2:53    Заглавие: Отговорете с цитат

charli написа:
...И все пак ми е интересно зашо не ме пуска да си направя регистрация. Явно само руски IP-та могат да правят това!

Ако разбирам правилно, не си успял да се регистрираш и предполагаш, че причината е в IP-то? Не е така - аз се регистрирах без проблеми.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:26    Заглавие: Отговорете с цитат

На ЛС съм ти пратил Login и Password
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети