| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
boxxo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 15:56 Заглавие: dvd cyber home ch-dvd 300 |
|
|
| С какъв модел оптика е?Гледах едно същото но беше модел за Канада и с друга оптика на която си пишеше каква е.Ако,някои нещо знае за тези двд-та |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 22:43 Заглавие: |
|
|
Пич следя темите ти и не съм видял завършена твоя тема .Кога ще се научиш да пускаш теми.Има и начин чрез снимка на търсената от теб оптика-което мисля е най-лесния в момента начинЕдва ли всеки ден някой прави ДВД-та с тази марка внос от Канада и с не доказан произход _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
boxxo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 7:36 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Пич следя темите ти и не съм видял завършена твоя тема .Кога ще се научиш да пускаш теми.Има и начин чрез снимка на търсената от теб оптика-което мисля е най-лесния в момента начинЕдва ли всеки ден някой прави ДВД-та с тази марка внос от Канада и с не доказан произход | kкато не си наясно с нещата не пиши |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 9:16 Заглавие: |
|
|
| boxxo написа: | | bai_tishan написа: | | Пич следя темите ти и не съм видял завършена твоя тема .Кога ще се научиш да пускаш теми.Има и начин чрез снимка на търсената от теб оптика-което мисля е най-лесния в момента начинЕдва ли всеки ден някой прави ДВД-та с тази марка внос от Канада и с не доказан произход | kкато не си наясно с нещата не пиши |
Май като гледам само ти си наясно с това което питаш  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|