| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Mickey von Bastard Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 14:15 Заглавие: Търси се Datahseet на A2000 |
|
|
Попаднах на две шепи интеграли А2000 - старо ГДР-ейско производство. Обърнах нета и не намерих схемата на свързване. Знам за интегралата, че е НЧ усилвател някъде около 5 - 10W, единичен или стерео - не съм сигурен....
На външен вид е като TDA2004 и подобните...
Ако някой има схема на свързване или знае аналога - да помага. Благодарско предварително.
... Mickey
P.S. - То аналог не може да няма, защото от асортимента на старото ГДР нямаше интегрална схема без западен аналог. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bucovalov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 14:27 Заглавие: |
|
|
| 1X1 със ТДА2005 аналог са им , може би копие ! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 14:32 Заглавие: |
|
|
цък
Не е пълен аналог на 2005-същата като нея е,схемата и на свързване е същата,но е доста по-слабичка... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Mickey von Bastard Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 14:49 Заглавие: |
|
|
Голямо благодаря за бързата реакция.
Не ме интересува мощноста и качеството защото за мен интегрален усилвател просто не е усилвател
Искам да сглобя един боклук за компютъра ми в офиса - направих си преди няколко дена едни талашитени колони с високоговорители от стари телевизори - имах ги в излишък - не се смейте от телевизори Sharp и Sony са и си свиркат доста прилично. Далеч сме от Hi Fi ама на кого му пука
Още един път - благодаря - отивам да поя платки..... и пийте по една бира от мен  _________________ Ако някой се опита да те засенчи - остави го да слънчаса... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 15:20 Заглавие: |
|
|
Имай впредвид да не му давате много зор на чипчето,то толкоз са си му силиците-че А2005 навремето помня доста по-лесно пукаха от западния им събрат TDA,а пък тва 2000 е още по-осакатен вариант и от 2005,ама колкото за компютърни колонки става... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|