|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 19:18 Заглавие: Re: Niama smisal |
|
|
| mecsicaneca написа: | | ... za Weller, vaprosa pri tiah e che cenite na drazkite im sa bezbojno skapi, a ne sa tolkova dobri kolkoto si misliat niakoi hora, govoria go ot lichen opit. |
Дано начина ти на писане не е право пропорционално свързан с количеството опит което твърдиш, че имаш.
Би ли споделил от твоя гледна точка коя е марката/те които са по-добри или поне равностойни на Weller за професионална работа.
Въпроса за цените е съвсем друга опера - кое, къде, колко струва и защо.
P.S. Тук уважаваме кирилицата! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mecsicaneca Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 20:09 Заглавие: |
|
|
Добре де кирилица.......... Глупости на таркалета А опитът ми е от там че притежавам два различни модела Велер единият е на 24V и е със магнитен датчик които работи само ако човката на поялника е на велер, защото отдоло на самата човка има магнит, е доло има едно нескопосано реле което има и кондензатор за да не му прегарят клемите еми съжалявам за тях ама много глупаво решение което след 1 година работа направо ми омръзна да се занимавам със него.Другият е модел (WESD51), еми за него какво да ти кажа на вторият месец му изгоря нагреватела, и сега съм със станциата на WellerWESD51 и поялник на Solomon Защото за една дражка PES51 ми искат 250 лева.
A po vaprosa s magdanoza zashtoto si tolkova goliam zashtitnik na "Weller" ia razgledai "Metcal" mai nishto ne ti govoriat ama spored men daje i "Ersa" sa po dobre ot Weller
П.С. Това беше нарочно, но когато се научиш че писането на кирилица не означава да пишеш послепис със абривиатура [P.S.] |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 21:11 Заглавие: |
|
|
Две мнения , а вече се караш , определяш правила ... Гордостта е лошо нещо .А за " Weller " - или хубаво или нищо
Между другото сме разисквали темата за магнитния шалтер на " Weller " и начините да стане " вечен " .Лично аз си купувам човки по левче и им слагам магнитчета от стари Велерови .Това си е мой избор и го правя не от икономия , а защото трудно намирам истински .
Последната промяна е направена от toltec на Сря Юли 11, 2007 21:31; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 21:20 Заглавие: |
|
|
| mecsicaneca написа: | ...Глупости на таркалета А опитът ми е от там че притежавам два различни модела Велер единият е на 24V и е със магнитен датчик които работи само ако човката на поялника е на велер, защото отдоло на самата човка има магнит, е доло има едно нескопосано реле което има и кондензатор за да не му прегарят клемите еми съжалявам за тях ама много глупаво решение което след 1 година работа направо ми омръзна да се занимавам със него.Другият е модел (WESD51), еми за него какво да ти кажа на вторият месец му изгоря нагреватела, и сега съм със станциата на WellerWESD51 и поялник на Solomon Защото за една дражка PES51 ми искат 250 лева.
A po vaprosa s magdanoza zashtoto si tolkova goliam zashtitnik na "Weller" ia razgledai "Metcal" mai nishto ne ti govoriat ama spored men daje i "Ersa" sa po dobre ot Weller
П.С. Това беше нарочно, но когато се научиш че писането на кирилица не означава да пишеш послепис със абривиатура [P.S.] |
Явно си с голям опит и поглед върху нещата
Ще ти мине.
И на човката с "магнита" има една цифра - за какво ли е според теб И дали винаги са еднакви? И ако не са - защо ли?
Ако се ровнеш малко във форума щеше поне да научиш как се казва такъв тип поялници (с "магнита") - по авторитетно щеше да ти изглежда мнението, пък и други неща може да научиш.
Кое какво на мен ми говори е съвсем друг въпрос, важното е, че на теб ти говорят.
Не съм защитник на никого и мисля, че по съвсем нормален начин те помолих да дадеш примери "за върха на сладоледа" според теб - разбрах ги.
P.S. Или както си го написал ПослеПис, освен кирилицата е желателно и малко елементарна граматика - | Цитат: | със абривиатура ....
със магнитен....
които работи...
отдоло
със него
дражка
научиш , че
| да обяснавам ли или сам ще се сетиш?
Това без да съм много придирчив
И ако обичаш не започвай да ми обясняваш какъв е форума!
Чувал съм го. |
|
|
 |
mecsicaneca Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 11, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
Sazaliavam che taka se poluchi no shte vi kaza DGD mislia che znaete kakvo oznachava, ne smiatam che shte mi se nalozi da polzvam vasheto kompetentno mnenie Mai prosto ne sam za tozi forum a i ne beshe chestno da razvaliame na choveka temata, pisha na latinica i taka si mi e po dobre, dopuskam greshki zashtoto ot mnogo otdavna ne sam pisal na kirilica, daje i s himikal
Eto oshte neshto ot men za da ne razvaliam napalno temata na choveka, Edna shema na pompa Weller,dva faila vav polucheno pismo,ne mi se zanimavashe da gi kachvam i za tova napravih edna poshta na koito mu se zanimava kakvoto iska da pravi.
poshtata e [[email protected] parola baihui]
Dano sam vi bil polezen prez tozi den zashtoto niama da ima drug
Aide choa i sas zdrave  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|