| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 27, 2007 13:30 Заглавие: Търся схема на Teletech CTV2155 TXP |
|
|
Търся схема на Teletech CTV2155 TXP
Процесор TDA9361PS/N2/5I
Захранване - FSCQ0765RT
Шасито би трябвало да се води A3P511
Имам овъглени резистори покрай оптрона и не мога да им разбера стойността.
HELP _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dolby Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 14:33 Заглавие: Re: Търся схема на Teletech CTV2155 TXP |
|
|
| Bojilov написа: | Търся схема на Teletech CTV2155 TXP
Процесор TDA9361PS/N2/5I
Захранване - FSCQ0765RT
Шасито би трябвало да се води A3P511
Имам овъглени резистори покрай оптрона и не мога да им разбера стойността.
HELP |
колега дали намери тази схема че и аз го закъсах с такъв тв. и при мен проблема е в захранването |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 14:45 Заглавие: |
|
|
Колегата Румен Вачев имаше май схема на захранването,ама по-ще го срещнеш в другия форум-на НБС-СЕТ.Аз схема нямам.
Ако проблема е в резсторите на оптрона откъм студената страна-те вече 3-4 такива ми идват-слагай и на двата по 1к за да нямаш проблеми и всичко ще е ОК.Иначе по схема били-R647-100 OM, R647A-1 K -ама със 100ома имаше проблеми.
абе китайска работа-неоразмерено,недоизчислено лайняно шаси... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
dolby Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 14:49 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Колегата Румен Вачев имаше май схема на захранването,ама по-ще го срещнеш в другия форум-на НБС-СЕТ.Аз схема нямам.
Ако проблема е в резсторите на оптрона откъм студената страна-те вече 3-4 такива ми идват-слагай и на двата по 1к за да нямаш проблеми и всичко ще е ОК.Иначе по схема били-R647-100 OM, R647A-1 K -ама със 100ома имаше проблеми.
абе китайска работа-неоразмерено,недоизчислено лайняно шаси... |
мерси много. надявам се да сварша работа |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 14:50 Заглавие: |
|
|
Изпращам Ви нещо,напишете дали е подобно,отговаря ли номерацията на елементите. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 14:55 Заглавие: |
|
|
Дима прати и на мене _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 14:59 Заглавие: |
|
|
Потегли,но не знам дали е подобно,не номерацията не отговаря. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 21:16 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Потегли,но не знам дали е подобно,не номерацията не отговаря. |
Благодаря Дима,знчаи номерацията наистина не отговаря но по спомени като гледам схемата е доста близка и върши идеална работа...
Нека все пак колегата да каже-той има същия телевизор на масата-аз моите отдавна ги отремонтирах и сдадах на клиентите... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
dolby Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 8:13 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | dima написа: | | Потегли,но не знам дали е подобно,не номерацията не отговаря. |
Благодаря Дима,знчаи номерацията наистина не отговаря но по спомени като гледам схемата е доста близка и върши идеална работа...
Нека все пак колегата да каже-той има същия телевизор на масата-аз моите отдавна ги отремонтирах и сдадах на клиентите... |
схемата е близка но стойностите не са същите за съжаление |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 8:57 Заглавие: |
|
|
| dolby написа: | | схемата е близка но стойностите не са същите за съжаление |
кои стойности по-точно те интересуват? _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|