|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 2:23 Заглавие: Последно за темата от мен |
|
|
Румене,
Още след първото ти обаждане в тази тема разбрах, че ще имам нови твои "бисери" в колекцията си. За разлика от тебе (ти ме"цитираш" - на което аз много разчитам, понеже по този начин увековечаваш моите "бисери", което е едно добро дело - главно за по младите - учат се) аз пък си колекционирам твоите в диск D имам си папка - RC - там където аз не участвам - взимам "акъл"без пари, а в темите, в които аз участвам - събирам ги и когато (обикновено събота вечер) ми дойдат приятелите на гости да пием по бира им ги чета - голямо шоу е. И най- тъжните се развеселяват. Те всички те знаят вече.
На Бойко няма да му отговоря по три причини:
1. не помня номера на закона, забраняващ ПВЦ-то за жилища, той отдавна излезе и нямаш представа каква паника настъпи в Полша - тамошната ПВЦ мафия се наложи да си пробутва изделията в Украйна, Литва и не помня още къде.
2. той не реагира на една моя молба - много важно за мен събитие,
3. в другия форум съм му се извинявал вече сигурно десетина пъти за "нема нищо". Стига му толкова, пък и това за ПВЦ-то си е самата истина - всеки от Вас може да провери, вместо да пише глупости по този въпрос.
Постовете не си трия - ти ми ги триеш, защото те е страх от тях - и лично и бих казал професионално -вероятно защото често те не съвпадат с инструкциите, които са ти дадени.
Навремето си изтрих постовете от първата ми регистрация - бях Ви писал да ми я анулирате - но не би. Та затова...
И последно - дуета Ви с Г-н Божилов направо е страхотен - страшно прилича на вица за Хитър Петър и Настрадин Ходжа - там с магаретата и самарите. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 2:57 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | Румене,
Още след първото ти обаждане в тази тема разбрах, че ще имам нови твои "бисери" в колекцията си. За разлика от тебе (ти ме"цитираш" - на което аз много разчитам, понеже по този начин увековечаваш моите "бисери", което е едно добро дело - главно за по младите - учат се) аз пък си колекционирам твоите в диск D имам си папка - RC - там където аз не участвам - взимам "акъл"без пари, а в темите, в които аз участвам - събирам ги и когато (обикновено събота вечер) ми дойдат приятелите на гости да пием по бира им ги чета - голямо шоу е. И най- тъжните се развеселяват. Те всички те знаят вече.
На Бойко няма да му отговоря по три причини:
1. не помня номера на закона, забраняващ ПВЦ-то за жилища, той отдавна излезе и нямаш представа каква паника настъпи в Полша - тамошната ПВЦ мафия се наложи да си пробутва изделията в Украйна, Литва и не помня още къде.
2. той не реагира на една моя молба - много важно за мен събитие,
3. в другия форум съм му се извинявал вече сигурно десетина пъти за "нема нищо". Стига му толкова, пък и това за ПВЦ-то си е самата истина - всеки от Вас може да провери, вместо да пише глупости по този въпрос.
Постовете не си трия - ти ми ги триеш, защото те е страх от тях - и лично и бих казал професионално -вероятно защото често те не съвпадат с инструкциите, които са ти дадени.
Навремето си изтрих постовете от първата ми регистрация - бях Ви писал да ми я анулирате - но не би. Та затова...
И последно - дуета Ви с Г-н Божилов направо е страхотен - страшно прилича на вица за Хитър Петър и Настрадин Ходжа - там с магаретата и самарите.
| Еми така ще е...за една нощ еба майката на 2 теми. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 8:26 Заглавие: |
|
|
Мисля ,че нещата загрубяха и е време темата да се заключи
П.П-Не разбрахте ли че да спориш с интермаш е като да спориш с радиото  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
makom Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 8:52 Заглавие: |
|
|
Г-н Савов(Интермаш,Мицанка) всеки път когато се обадиш по форумите "избиваш рибата" !!!
Защо примерно да не си сложа една ПВЦ-дограма за да сменя калпавата чамова такава,като знам че няма кой(или поне не съм сигурен) коя фирма наистина ще ми предложи качествена дървена и то от сухо дърво и не след време да стане така че да псувам наред?
Затова предпочитам ПВЦ-то!!!А и не съм сигурен че дървената е с малко по-скъпа.Затова ще проверя. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 9:41 Заглавие: |
|
|
| makom написа: | | А и не съм сигурен че дървената е с малко по-скъпа.Затова ще проверя. |
За това ще е пък виновна дървената мафия!
Да знаеш още от сега.
| интермаш написа: | Румене,
Още след първото ти обаждане в тази тема разбрах, че ще имам... |
Идея си нямаш колко си смешен, та чак жалък.
Пази боже да бъдеш учител на когото и да е. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|