| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 2:30 Заглавие: TV AIWA SE211EH CHASSIS CP385 Вход в сервиз мод |
|
|
Моля эа помощ при влиэане в сервиэен мод эа той Тв.
Аэ имам данни как следва:
Скрит бутон на дясно от нула и после "channel"
Скрит бутон между 8 и "sistem"
Теэи два метода не дадоха успех.
Тв-то имаше скьсена картина от горе и долу по 4.5см.
Сьс дьмп добих добре ама останаха още по 0.5см от горе и долу.
Благодаря.
Последната промяна е направена от tomazo на Чет Фев 11, 2010 20:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 5:52 Заглавие: |
|
|
Посочете поща или разрешете нейното показване за да може да Ви се испрати сервизното.
като начало опитайте това :
1 - Select pr. number 91
2 - Adjust sharpness to minimum and exit all menu.
3 - Quickly press the key sequence : RED - GREEN - menu _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 14, 2007 20:03 Заглавие: |
|
|
Благодаря. Малко сьм притеснен оти отговарям със закьснение.Причината эа това е клиента който трябваше да докара Тв-то днес да свьршим работата за теэи 0.5см. Той се обади че няма да може да дойде,че имал някаква работа.Тв-то е правено преди три дни и бяхме са сьгласили эа малко да остане тькьв.Не можах да опитам по тоэи начин който предложиха колегите Noel и Ivan Dimitrov ама некьк сьм убеден ще свьрши работа. Ако клиентьт докара Тв-то и се яви проблем аэ ще попитам отново.Благодаря эа вашите спешни помощи.
-------------------------------------------------------------------------------------
Искам да искажа голяма благодарност на колегата Dimow който ми иэпрати програма и сега се опитвам да пиша бьлгарски и щом греша моля ви коригирайте ме.  |
|
|
 |
|