| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blue_g Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 17, 2007 14:13 Заглавие: ремонт на тв |
|
|
| Някой знае ли къде има ТВ сервиз в Надежда-2, или поне най близкия? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 17:05 Заглавие: |
|
|
| баси форума.... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 17:23 Заглавие: |
|
|
| blue_g написа: | | баси форума.... |
Кво му е на форума?Ами точно от твоя район явно няма хора или поне не са видяли обявата ти...Кво да направим сега-не се сърди...такъв ти бил късмета... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 17:29 Заглавие: |
|
|
Пък и би могъл да отфилтрираш потребителите по град, да си харесаш някого и да се обърнеш директно към него (РМ, e-mail).
Пък той би могъл да те упъти по точно.
Какво ти е виновен форума? |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 17:33 Заглавие: |
|
|
Какво му е на форума.Все пак форума не е за клиенти а за хора които обслужват клиенти.Вижте какво пише под главата на форума.А и не знам дали имате достатъчно основание да се сърдите.Може би никой от колегите не знае дали в Надежда 2 има сервиз или не .Може и колеги да имат сервиз там но да не участвуват в този форум.Има и друго ,всички са достатъчно скромни да кажат :аз съм най добрия,нямаш грижи!Всеки от колегите имащи сервизи и работещи на светло са си оставили координати и стига да имате желание може да ги намерите.Може би във форума трябва да се открие тема или раздел за клиенти и те там да намират необходимата им информация и да задават въпросите си .С най добри чувства.Успех. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 17:39 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Може би във форума трябва да се открие тема или раздел за клиенти и те там да намират необходимата им информация и да задават въпросите си . |
Има нещо подобно, друг е въпроса колко е пълно и вършещо работа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 22:01 Заглавие: |
|
|
,
нищо му няма на форума, не се сърдете, просто пробвах дали някой е обърнал внимание на въпроса ми. Честно казано първо потърсих за майстори във форума, но не намерих никой наблизо в Надежда. Нямам възможност през деня да занеса телевизора на сервиз иначе знам един в центъра, но се връщам от работа чак към 20.00 а сервизите отдавна са затворили...За това търся някой по-наблизо да му го закарам на човека...Мерси все пак за включването  |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 1:12 Заглавие: |
|
|
| blue_g написа: | ,.Мерси все пак за включването  |
Благи думи желязни порти отварят  _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 7:23 Заглавие: |
|
|
| tomazo написа: | Благи думи желязни порти отварят  |
През комунизма тука имаше един друг лаф на Радой Ралин-"Благи суми-железни врати отварят"  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|