| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nihilista Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 0:01 Заглавие: Програма зa конвертиране на формати |
|
|
Дали има програма която да конвертира форматите на Spirintlayout примерно в PDF или друг формат който се отваря с Acrobat Reader. Макар ,че програмката е малка не винаги мога да си принтвам схемите в някоя зала защото админите не искат да инсталират програми.  _________________ Всичко е ток и жици !!! Skype: daviddarian |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ichko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 13:23 Заглавие: |
|
|
Самата програма Sprint Layout предлага експорт в различни формати - напр. bmp и gif _________________ Интелектът на Земята е константа, а населението непрекъснато расте! |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 18, 2007 20:44 Заглавие: |
|
|
| Най добре си ги експортирай като картинки и тогава ходи да ги разпечатваш ,аз пък като трябва да ги нося във платкаджийници използвам Gerber и Exelon експортирани файлове и готово. Едно време си ги правех с CAdstar ,ама тази е по-мързелива програмка. |
|
|
 |
nihilista Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 22:13 Заглавие: |
|
|
Аз използвам метода с лазерния принтер и ютията и платките си стават перфектни ,обаче с реалните си размери. Bmp формата при принтване не уразмерява изображението. Т.Е сминките на печатния оригинал излиза много по-големи и не ми вършат работа. А ако трябва да си играя на око да ги намалям ,да ги принтвам и да ги сравнявам с оригиналните размери .... Още не съм пробвал този PDF Converter който предложи stefp ,защото имах проблеми с ПЦ-то. Тази вечер ще го пробвам А информативно какви за цените в "платкаджийницата" да кажем за размери 10х10см или за 1 кв/м? _________________ Всичко е ток и жици !!! Skype: daviddarian |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 22:23 Заглавие: |
|
|
nihilista, препоръчвам този бутон, много въпроси би трябвало да отпаднат.
Ако не отпаднат, е зле  |
|
|
 |
|