| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobrin1976 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:51 Заглавие: тв.PRINCE -проблем |
|
|
| здравеи те .Имам тв. prince от доста време обаче скоро го удари грамотевица. Оправиха ми го ваши колеги но оттогава при увеличаване или намаляне на яркоста картината не се променя и е доста бледа Може ли да се направи нещо,знам яе ватре има допалнителни настроики .Доста скапо ми излезе тази грамотевица |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 10:56 Заглавие: |
|
|
| Няма ли гаранция ремонта |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 15, 2007 11:09 Заглавие: Re: тв.PRINCE -проблем |
|
|
| dobrin1976 написа: | | Може ли да се направи нещо,знам че ватре има допалнителни настроики . |
Не барай където не ти е работата,че ще стане по-лошо.Занес го на сервиз или си търси гаранцията,ако имаш такава...
| dobrin1976 написа: | | Доста скапо ми излезе тази грамотевица. |
Е ами като си не вардите уредите-така е...
Ако ги изключваш от тока и кабелната,като почне да се гърми навънка-не горят.Вервай ми.
Аз досега толкоз уреди имам из дома-как така нищо не ми е изгоряло от гръмотевица... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 1:59 Заглавие: Re: тв.PRINCE -проблем |
|
|
| Bojilov написа: |
Е ами като си не вардите уредите-така е... |
А от какво ще живеят техниците ако няма и такива хора
Малко шега  _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 5:45 Заглавие: Re: тв.PRINCE -проблем |
|
|
| tomazo написа: | А от какво ще живеят техниците ако няма и такива хора
Малко шега  |
Абе то че си прав-прав си.Ама като се замисля,че почти винаги на ударените от гръмотевица телевизори са им опукали толкова много части,че накрая като направиш сметката и удариш чертата отдолу-ами то за труда ти не остават пари...
А ако решиш да добавиш подобаваща за труда ти сума за ремонта-то вече цената ще набъбне дотам,че по-добре да иде да си купи нов...
Няма да забравя преди 3-4 години един Филипс GR1AX -14 инча...
Попрегледах го и набърже казах на човека че ремонта ще легне до 100лв-човека се съгласи...Е ами процесор, предния майстор като не можал да го оправи му сменил ТХОто и вместо неговото му сложил повредено ТХО.От гърма всички останали чипове в телевизора бяха изгорели плюс пълна шепа дребни елементи-транзистори,съпротивления...Най-накрая заработи-кара една нощ и почна да гори транзисторите на захранването и не се оправи докато не му смених импулсния траф...
Рекапитулация-142лв за части-150лв за ремонта...
За тия пари щях да си купя 3 такива Филипса същите както идват от Германия втора употреба-поне единия от трите сигурно,като го бях пуснал щеше да излезе работещ... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|