| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Стоянчо Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 15:41 Заглавие: Замяна на BUT11A |
|
|
| Допустима ли е замяна на BUT11A с BUT11AF в импулсно захранване на ТВ В. Търново ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 15:54 Заглавие: |
|
|
Да. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 16:05 Заглавие: |
|
|
Няма проблеми-все пак A е неизолиран,AF e изолиран и неизолирания при добра подложка се охлажда по-добре от изолирания му събрат...
Най-добър и с най-малко ментета е BUT11AI-той е в неизолиран корпус... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Юли 20, 2007 16:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 16:26 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Няма проблеми-все пак AF е неизолиран | г-н Божилов,AF-то не беше ли изолиран вариянт |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 16:31 Заглавие: |
|
|
С изолиран ама карай да върви.В тая жега и в писането се допускат грешки.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 16:34 Заглавие: |
|
|
| zapad написа: | | Цитат: | | Няма проблеми-все пак AF е неизолиран | г-н Божилов,AF-то не беше ли изолиран вариянт |
без буква,с буква А и с буква AI са неизолирани
AF e изолиран...
Ама като пиша бързо и не съм погледнал че съм изсрал грешка...
Квотой-не е нещо фатално-F накрая че значи че е изолиран корпус е ясно и на малките дяца.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 16:38 Заглавие: |
|
|
Изолиран ,неизолиран,важното е да не е ментарка,че аз откъдето не си купих от там не е гърмяло. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 17:17 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Изолиран ,неизолиран,важното е да не е ментарка,че аз откъдето не си купих от там не е гърмяло. |
AI менте не съм срещал поначало...което не значи че нема
Със BUT12 положението е още по-плачевно...със жълтия надпис и да е не-менте-не съм срещал вече години...
Със BUT18-трагедия
Най-обичам такива транзистори да слагам от шаси дърти-поне съм сигурен че няма да опука след два дена ,щото е ментак-за съжаление шаситата много бърже се опоскват... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 17:42 Заглавие: |
|
|
А бе колеги нека някой ако знае рецепта как можем да познаем ментета.Ами тьй са покрасиви и от качествените
Ай бьди умен де  _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 17:58 Заглавие: |
|
|
Няма рецепта!Оня ден купих ,хайде да не кзвам от къде,че купувам от време на време и читави части от там и като го включих само крачетата му останаха.От едно филипсово шаси мисля че беше си свалих и си тръгна от раз.Ама аиде това вече е друга тема. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|