| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
techno_man Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 19:28 Заглавие: DVD NEO E70 |
|
|
| Здравейте ДВД - то си чете всичко но проблема му е че изкарва субтитрите много малки. Някакви предложения къде може да е проблема. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 19:40 Заглавие: |
|
|
Проблема е, че трябва да се гледа какво се купува и какви са намеренията - какво ще се гледа.
На всички ли формати са такива или само на някои?  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 21:07 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Проблема е, че трябва да се гледа какво се купува и какви са намеренията - какво ще се гледа.
На всички ли формати са такива или само на някои?  |
Едава ли е на всички.Малки са само на DIVX-На DVD сигурно са нормални,но човека едва ли го е купил да гледа последния формат _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 21:11 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | Едава ли е на всички.Малки са само на DIVX-На DVD сигурно са нормални,но човека едва ли го е купил да гледа последния формат |
Сигурен съм, че е така и за това така питах (да си признае)
И съвета ми беше в тази насока, друг път ще знае. |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2007 18:25 Заглавие: |
|
|
Най-лесния начин да има големи субтитри е да ги вгражда в DivX-a като стрийм. Могат да се вградят до няколко(обикновено 3) субтитри с различен шрифт, големина и цвят. Става за 10-тина минути на филм в зависимост от компютъра. AviSub e една от програмите, които правят това.
Не във всички филми обаче е възможно вграждането. При някои проблема е във сорс файла със субтитрите(текстовия) - причини дължина на реда, брой редове. В други случаи причината за мен поне е непонятна. |
|
|
 |
techno_man Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 9:59 Заглавие: |
|
|
| Здравейте съжалявам, че не писах няколко дена понеже нямам интернет на моменти. Значи на абсолютно всички формати изкарва субтитрите малки. И на сервиз е носен точно в града на RC и техника каза че не може да се оправи. мисълта ми е нещо рефлаш дали ще му помогне. Благодаря предварително. |
|
|
 |
|