| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 21:30 Заглавие: Шах в Интернет...къде? |
|
|
Знаете ли някой безплатен сайт, в който мога да играя онлайн шах с приятели  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 21:59 Заглавие: |
|
|
games.yahoo.com _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 22:06 Заглавие: |
|
|
http://www.search.bg/chess/
http://www.playchess.com/
http://www.bereg.ru/
- > play chess
http://www.kurnik.org/
Отсега те предупреждавам-
Не се подлъгвай да играеш с непознати-ще те бият като коте в дувар....
В интернет сайтовете за онлайн игри се подвизават всякакви комплексари дето,като спечелят нещо срещу някого и така гъделичкат егото си..
Ако играеш шах-отсрещния си пуска някой мощен професионален шах-симулатор Fritz,Hiarcs,Deep Fritz,Shredder и повтаря ходовете ти срещу него...А ответните ходове на компа пък ги повтаря срещу теб...
При такава игра шанса да биеш е как да кажа,малко по-малък от този да те удари мълния
Ако играеш пък билот е огромна вероятността да попаднеш на комбина партньори,които си говорят един с друг междувременно по скайпа докато играят...А иди ги победи такива...
Особено във fortegames е пълно с такиви...
Единствения вариант е само и единствено с приятели... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 22:08 Заглавие: |
|
|
Ей за това се мъчех да се сетя! _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 22:35 Заглавие: |
|
|
A!Идеално.Благодаря ви.Регнах се в kurnik.org Сега почва забава-много се зарибих тея дни с този шах  |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2007 12:21 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: |
Ако играеш пък билот е огромна вероятността да попаднеш на комбина партньори,които си говорят един с друг междувременно по скайпа докато играят...А иди ги победи такива...
Особено във fortegames е пълно с такиви...
Единствения вариант е само и единствено с приятели... |
За белота е верно това ,на два три пъти из forte games съм се набарвал с едни дето само се целеха.
Общо взето в нета измамници колко си искаш... _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2007 12:31 Заглавие: |
|
|
| yani kokas написа: | За белота е верно това ,на два три пъти из forte games съм се набарвал с едни дето само се целеха.
Общо взето в нета измамници колко си искаш... |
Аз пък не виждам кво толкова им прави удоволствие...това все пак е само игра-и да бие и да падне човек-голяма работа....
А като те пуснат срещу някоя мощна шах-програма ли играеш билот срщу скайпваща двойка-става скучно и безинтересно... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 21, 2007 15:00 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Аз пък не виждам кво толкова им прави удоволствие | ми щото са комплексирани де...за туй.
Добавено от Божилов
| peachypeach написа: | Можете да играете и онлайн шах с компютър. Има възможност за регулиране на трудност, ще намерите и полезни линкове към други шахматни сайтове за игра.  |
|
|
|
 |
|