|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
BaNzsh Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 12:44 Заглавие: Смяна на EROM - цена |
|
|
| Колко струва тва "удоволствие". Понеже телефонът ми след ремонт продължава да забива, карам го при пичовете, те му правят флаш може би, не съм ги питал, държи се ден, прехвърлям си песнички с БТ, вече с кабел ме е страх, и след един ден забива, вадя батерията, пускам го и или светва бял екран или си тръгва и забива на логото на Сони Ериксон или забива след кратка работа. И за това си мисля че една смяна би оправила работите. Вие как мислите? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 23, 2007 23:18 Заглавие: |
|
|
Здравей, цената на ''удоволствието'' зависи от модела на телефона , а кой е той?
Но по скоро проблема е hardware ,съдейки по това което показва като дефект , все пак е добре да му се смени EROM_а . |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 11:01 Заглавие: |
|
|
| моделът е K610i, a какво може да причини хардуерен фал, като съм работил само софтуерно с него. Момчетата от сервиза казаха, че първо сложили фърмуеър без български и го подкарали без проблем, след това се мъчели да сложат с български, но забивал така, накрая го задържали, но ето че на ден пак забива, че въпросът ми е може ли фърмуера да е проблемен, някой има ли наблюдения за R1JG001 (понеже съм с CID52) дали има някакви такива странични ефекти? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|