| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
techno_man Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 10:15 Заглавие: Ултразвукова вана |
|
|
| Здравейте търся спешно ултразвукова вана на цена до 100 лв. Ако имате предложение къде мога да намеря или продавате моля пишете. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 11:29 Заглавие: |
|
|
| Има ултразвукови вани от 100 до 100 000 лв. Кажи за какво ти трябва?. Ако ти трябва да почистваш дреболии или да си я държиш за играчка в конрад на бул."Прага" в Сфия видях в петък, не видях цената ама тез вани не са много мощни така, че едва ли са повече от 100 лв. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 12:36 Заглавие: |
|
|
| Здравейте за почистване на дреболии е мах 20 на 10 см е размера който ми трябва ако евентуално знаете сайт на Конрад за България специално. Благодаря ви за информацията. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 12:38 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | ....ако евентуално знаете сайт на Конрад за България специално... |
Май - няма.
Непонятно защо  |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 16:00 Заглавие: |
|
|
Да наистина нямат сайт конрад Но в продават ванички Аз имам и до сега не съм имал проблеми с нея Не е чак толкоз голяма, но става за телефони
Ще ти трябва и изопропилов алкохол .. Аз си търся, ако някои знае от де може да се намери в София, ще съм благодарен, че сега ползвам короселин  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 18:13 Заглавие: |
|
|
| Конрад имат сайт,но не е специално за България.Но каквото го има в каталога се доставаше за месец.Сега като сме Европейски съюз,може да е по бързо http://www1.conrad.de/ |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 22:41 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | Конрад имат сайт,но не е специално за България.Но каквото го има в каталога се доставаше за месец.Сега като сме Европейски съюз,може да е по бързо http://www1.conrad.de/ |
Да аз миналата година бях поръчал от там И чаках малко повече от месец Но ми харесва как работят там .. Всички са коректни и обръщат достатъчно внимание на клиенти си Там когато и да ида винаги има опашка ( говоря магазина, които е на Ботев .. ) |
|
|
 |
techno_man Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 9:50 Заглавие: |
|
|
| Купих си вана от конрад. Благодаря на всички които ми оказаха съдействие. |
|