| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
andrew_hack Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 14:56 Заглавие: |
|
|
Благодаря. Ще споделя какво се е случило и ако не стане от първия път ще искам помощ отново  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 20:48 Заглавие: |
|
|
| Като за начало трябва да се започва с по-прости програми. Накрая удовлетворението от свършената работа е по-голямо когато сам си редил елементите и сам си теглил пистите. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 22:45 Заглавие: |
|
|
И аз така миналата година .. загубих си доста време да чертая платка, и да търся разни аналози като корпуси, че ги нямаше .. И накрая един приятел я направи за отрицателно време .. а моите неща останаха в архива и седят и чакат някои да ги погледне и да довърши и след това да ги прати някъде да ги направят ( не за друго, ами защото съм ги проектирал да са двуслойни ) ...
Както казва eler вземи някоя проста програмка и си свърши работата .. тоз designer има да си играеш ... бе за прости неща няма смисъл от него .. |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 22:53 Заглавие: |
|
|
| Аз си правя платките със Sprint Layout, рядко ползвам вградените библиотеки. Правя си ги сам. Събирам първо всички елементи за дадено устройство, меря със шублера, правя си корпусите и почвам да чертая. Като ползвам вградените библиотеки, накрая все ще се окаже, че някои от елементите не са точно такива, като в библиотеката и после си играя да ги нагаждам на платката. |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 23:08 Заглавие: |
|
|
И аз ползвам тази програма (Sprint Layout) по същия начин | Цитат: | | Събирам първо всички елементи за дадено устройство, меря със шублера, правя си корпусите и почвам да чертая |
Обаче нямам нищо в библиотеките , може би мойта е някоя окърпена версия За всичките платки които съм правил са тази програма съм постигал най-добри резултати. |
|
|
 |
|