| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 13:23 Заглавие: Авто CD Aiwa проблем с механиката |
|
|
| Значи първоначално проблема беше, че не поемаше диска изобщо, а мотора върти. Оказа се че поемащия гумен вал превърта в едно зъбно колело. залепих го и започна да поема диска. Обаче го поема слага го на място след което без никаква идея да го завърти го вади на вън и мотора продължава да върти ролките за вадене на диска още 20-30 секунди. И след това като се опиташ да вкараш диска повтаря същото упражнение взима и плюе. Довечера ще кача и схема на касетофона. На някой случвало ли му се е подобно нещо да помогне? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nick_s Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 19, 2007 18:06 Заглавие: |
|
|
Имал съм подобни случай . Опитай да затъмниш механиката - предполагам го тестваш без капаци - така влиза светлина от вън и лъже фотодиодите , че няма диск . Сложи му един лист хартия отгоре докато го тестваш дано е това . Успех |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 11:32 Заглавие: |
|
|
| И аз си помислих същото и сложих капака пак същата работа. А тая схема къде съм я дянал... |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юли 20, 2007 11:39 Заглавие: |
|
|
Да беше написал модел на свирката.Тези Айви не са с фото датчици, а с ключета.Гимените ролки не се преправят с лепене и тем подобни а само се почистват с кореселин или спирт _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 22, 2007 20:08 Заглавие: |
|
|
| Моделчето е CDC-R227 наистина е с ключета всички от тях се включват нормално няма счупени или разместени елементи. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юли 24, 2007 14:35 Заглавие: |
|
|
Оставете писна ми това е на личния ми автомобил радиото. изкормих механиката монтирах един CD_ROM в таблото захраних го с 7805 и 7812 2 кабела до AUX на радиото и отново слушам дискове  |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Сря Юли 25, 2007 15:05 Заглавие: |
|
|
Бряххххх, ти си открил "топлата вода" на това по времето на социализма му викаха "рационализация".....тцтцтцццццц, "невероятните възможности на човешкия гений" в желанието си да спести някой и друг лев (респективно Еуро) за сервиз и ремонт! Явно соцпочинът "направи си сам" все още работи!  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
|