| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lada Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 19:31 Заглавие: tv sang за кола моля помогнете!!! |
|
|
значи проблема е следния... модела е тв7003 телевизорчето е ново но няма към него дистанционно взето е от заложна къща когато го включа стои само на бял екран и нито едно от копчетата му не действат които са на корпуса му само копчето за включване и изключване (( пробжах да го вържа към двд то на колата същата работа ... моля да ме ориентирате какво да правя ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 20:58 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | ... моля да ме ориентирате какво да правя ... | ми да го закараш в сервиз |
|
|
 |
lada Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 21:53 Заглавие: |
|
|
| мерси за компетентното мнение ... ама нещо не ми беше от полза иска мда разбера на какво може да се дължи проблема? дали аз не бъркам нещо дали може би трябва да се пусне от дистанцинното което нямам или и аз не знам ..... за сервиза ми е ясно |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 22:20 Заглавие: |
|
|
| Друг вариянт е г-жа Джуна ама тя май скъпо работи,по-добре на сервиз. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 26, 2007 23:43 Заглавие: Re: tv sang за кола моля помогнете!!! |
|
|
| lada написа: | значи проблема е следния... модела е тв7003 телевизорчето е ново но няма към него дистанционно взето е от заложна къща когато го включа стои само на бял екран и нито едно от копчетата му не действат които са на корпуса му само копчето за включване и изключване (( пробжах да го вържа към двд то на колата същата работа ... моля да ме ориентирате какво да правя ... |
Откъдето и да го включвате, все така ще бъде. Тази китайска недомислица е повредена и някой се е отървал от нея в заложната къща. И в сервиз не е ясно дали може да бъде оправен. Pulsar в Пловдив са им централен сервиз и ги мъчат, но без забележим ефект. |
|
|
 |
Genose Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 9:00 Заглавие: |
|
|
Аз го имам същия -с абсолютно същия дефект.Сега ще го мятам.Ти мерил ли си нещо по твоя.Абе да не си от Варна,че ми се появиха съмнения  |
|
|
 |
|